BMW M5

BMW se znova pridružuje ameriškemu filmskemu studiu Paramount Pictures, tokrat s svojim BMW M5 ob strani Toma Cruisa kot Ethana Hunta v “Mission: Impossible – Fallout”, v novem akcijskem filmu s spektakularnimi zasledovanji z vozili.

BMW Group napoveduje nadaljevanje svoje partnerske povezanosti s Paramount Pictures in Skydance Media. Kot avtomobilski partner zagotavlja serijo vozil za akcijski film “Mission: Impossible – Fallout”, ki prihaja v kinodvorane po svetu 27. julija. BMW je partner legendarne serije filmov “Mission: Impossible” že od leta 2011.

V novem filmu spremljamo Ethana Hunta (Tom Cruise) in njegovo skupino IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ter nekatere znane zaveznike (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) v tekmi s časom potem, ko se je misija izjalovila. Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa Kirby se prav tako pridružijo dinamični filmski zasedbi, režiser pa je Christopher McQuarrie.

Ekipo agentov so okrepili novi BMW M5 in številni drugi modeli BMW, med drugim BMW sedan serije 5 iz leta 1986, BMW sedan serije 7 in BMW R nineT Scrambler.