ARHITEKTURNO DOVRŠENA KINEMATOGRAFSKA PRIDOBITEV BEOLAB 8

Razmišljate o dopolnitvi svojih kinematografskih produktov v vašem domu? Bang & Olufsen dopolnjuje svojo kinematografsko paleto z novimi barvami, ki sta na voljo za Beolab 8 – bogato črno antracitno aluminijasto obdelavo v kombinaciji z lesenimi lamelami iz temnega hrasta in toplo zlato barvo z lesenimi lamelami iz svetlega hrasta. Celotna kinematografska ponudba, ki jo sestavljajo Beolab 8, Beosound Theatre in Beolab 28, je zdaj v celoti na voljo v barvah Gold Tone, Black Anthracite in Natural Aluminium, da bi ustvarili popolno kinematografsko izkušnjo za vsak interier v vašem domu ali počitniškem objektu. Beolab 8, Beolab 28 in Beosound Theatre prikazujejo Bang & Olufsenovo strokovno znanje o aluminiju, ki je pridobljen iz najkakovostnejših materialov in izdelan v znani Bang & Olufsenovi tovarni 5 v Strueru na Danskem. Aluminij je stružen, poliran, anodiziran in brušen, vse pod eno streho.

Postopek anodizacije je elektromehanska površinska obdelava aluminija, pri kateri se ustvari odporna plast oksida, ki daje aluminijastim površinam glaziran zlati ton in črni antracit ter jim zagotavlja izjemno vzdržljivost. Lesene lamele v seriji cinematic so izdelane iz vrhunskega masivnega hrasta, odgovorno pridobljenega v Evropi in izdelanega na Danskem, pri čemer so tradicionalne metode združene s sodobnimi tehnikami. Hrastov les je obarvan s temnim ali svetlim pigmentom, da se dosežeta odtenka temnega in svetlega hrasta. Vsestranski in zmogljivi zvočnik Beolab 8 se lahko uporablja kot sistemski zvočnik za ustvarjanje poglobljenega domačega kina z uporabo najnovejših vrhunskih zvočnikov Bang & Olufsen ali televizorjev in zvočnih sistemov Bang & Olufsen iz dediščine, stare več kot 30 let. Stereo povezava dveh zvočnikov Beolab 8 omogoča zmogljiv in natančen stereo zvok za glasbeno doživetje z visoko natančnostjo.

Beolab 8 lahko uporabljate tudi kot samostojen zvočnik, ki za svojo velikost zagotavlja globino z intenzivnimi nizkimi toni. Oblikovanje zvočnika Beolab 8 temelji na skandinavskih načelih oblikovanja, pri čemer oblika sledi funkciji. Oblika zvočnika ustvarja estetski predmet, hkrati pa izboljšuje akustiko zvočnika. Barvne različice še dodatno povečujejo prilagodljivost zvočnika Beolab 8, da se prilega različnim notranjim prostorom. S štirimi razpoložljivimi možnostmi stojala je mogoče zvočnik Beolab 8 postaviti v dom tako, da najbolje ustreza vsakemu poslušalskemu doživetju. Sistem Beolab 8 je zasnovan za dolgo življenjsko dobo, od kakovostnih materialov do možnosti enostavne nadgradnje skozi čas. Zvočnik je mogoče nenehno prilagajati in je opremljen za dolgotrajno servisiranje.

Njegov zamenljiv pretočni modul zagotavlja, da se lahko zvočnik Beolab 8 prilagodi najnovejšim tehnološkim standardom. Modularna zasnova zvočnika Beolab 8 sledi načelom Cradle-to-Cradle – filozofiji oblikovanja, ki omogoča proaktivno oblikovanje izdelkov za krožno prihodnost. Ste se že odločili katero glasbo ali kateri film boste predvajali na vaši novi arhitekturno estetsko dovršeni kinematografski opremi znamke Bang & Olufsen?