KATE, MINI DOLCEVITA IN LONGINES

Kampanja z angleško filmsko igralko najbolj poznano iz znamenite vloge lepotice v filmu Titanik Kate Winslet slavi nove modele ur švicarske znamke Longines Mini DolceVita z ekskluzivnimi dvojnimi Tour trakovi. Linija Mini DolceVita, ki je bila predstavljena leta 2023, je letos obogatena z novimi modeli ur z dvojnimi Tour trakovi. V črnem, bež zlatem, rožnatem, rdečem, oranžnem ali zelenem usnju Nappa ti trakovi v dizajnu, ekskluzivnem za Longines, mehko objamejo zapestje. Novi modeli Mini DolceVita, ki so predstavljeni v simboličnih pravokotnih ohišjih z ali brez diamantov, ponovno dokazujejo, da se eleganca skriva v najmanjših podrobnostih. Pri predstavitvi teh ur je blagovna znamka sodelovala s svojo ambasadorko elegance, Kate Winslet, pri izvirni kampanji, ki slavi njeno edinstveno vizijo časa.

S svojim diskretnim profilom, klasičnim slogom in estetskimi različicami, ki so tako sodobne kot brezčasne, je Mini DolceVita popoln odraz Longinesovega mirnega razkošja in elegance. Mini DolceVita je odločno sodobna nakitna ura, ki je razširitev družine Longines DolceVita, navdihnjene z legendarnim kosom, ki ga je znamka ustvarila že leta 1927. Letos je Mini DolceVita dopolnjena z novimi usnjenimi trakovi v ekskluzivnem Longinesovem dizajnu. Ti trakovi so na voljo v različnih velikostih in barvah ter udobno in mehko obkrožajo zapestje. Kot subtilna referenca na konjeniški svet, ki je Longinesu tako drag, so luknjice v trakovih oštevilčene z vročim tiskom od 1 do 6, tako kot usnje za stremenca, ki, kot pove ime, povezuje sedlo s konjskimi stremenci.

Vse skupaj je predstavljeno v pravokotnem ohišju iz nerjavečega jekla, v izmeri 21,50 mm x 29,00 mm, vodoodporno do 3 barov (30 metrov) in opremljeno z natančnim kvarčnim mehanizmom L178. Novi modeli Mini DolceVita so na voljo v šestih različicah, tako elegantnih kot edinstvenih. Tri različice imajo posrebreno pravokotno rimsko številčnico, ki jo odlikuje flišna dekoracija. Njeni nežni udarjeni geometrijski motivi izstopajo v reliefu z videzom giljoše. Oblikovanje številčnice dopolnjujejo poslikane rimske številke in modrikaste jeklene ročice. Kvadratna majhna sekundna številčnica je prikazana ob 6. uri. Te modele odlikuje dvojni turni trak iz usnja Nappa v različnih barvah, črni, bež zlati s slonokoščenim šivom ali rožnati. Zadnja dva modela sta okrašena z 38 diamanti Top Wesselton.

Na voljo so še tri različice z okroglo srebrno posrebreno peščeno številčnico Cosmo. Kazalnik ur v matirani beli barvi ločuje zunanji kvadratni del od notranjega kroga. Zasnovo številčnice dopolnjuje okrogla matirana bela mala sekundna številčnica ob 6. uri. Ure z barvnimi rimskimi številkami in podolgovatimi indeksi skupaj z modro obarvanimi jeklenimi ročicami predstavljajo kontrast svetlim tonom gladke številčnice. Kot izraz sodobne elegance kolekcije so ti modeli opremljeni z usnjenimi trakovi iz nape v različnih barvah, rdeči, oranžni ali zeleni. Za poudarjanje teh drznih kosov znamka začenja novo kampanjo s svojo ambasadorko elegance, filmsko igralko, nagrajeno z veličastnim pokalom Oscar, Kate Winslet. Filmska kampanja je postavljena v čudovito obalno kuliso in poudarja igralkin lasten koncept časa. Svetovno znani fotograf Greg Williams je v kampanjo vnesel svoj mojstrski dotik in na naraven in pristen način ujel edinstveno eleganco Kate Winslet. Več informacij: SLOWATCH