ČAROBNO OZRAČJE ZALIVA ČIKAT

Pri gradnji hotela Bellevue je bila, da bi gostom zagotovili maksimalno udobje, skrbno načrtovana vsaka podrobnost, zato je končni rezultat udoben in svetel hotel, obdan z čudovitim borovim gozdom in plažo tik ob hotelu – morje je od hotela oddaljeno le 50 metrov in zagotavlja občutek sprostitve, harmonije in dobrega počutja. Tudi z zdravilnim pridihom.

Na zunaj je hotel Bellevue minimalističen in se ponaša z elegantnim dizajnom v belih odtenkih, v notranjosti pa se hotel odpira v velik in bogato okrašen atrij, ki izžareva edinstveno zračnost in udobje. Mehka dnevna svetloba se odlično zlije z naravnimi toni skrbno oblikovanega pohištva in razsvetljave, zato je hotel Bellevue odlična izbira za sprostitev in regeneracijo življenjske energije. A kot smo dejali že v uvodu ima hotel zaradi svoje lokacije tudi zdravilen pridih – ob koncu 19. stoletja je bil namreč zaliv Čikat zaradi svoje specifične mikroklime prepoznan kot “zdravilna lokacija”, zaradi česar je bil še posebej priljubljen med dunajsko aristokracijo. Danes se ta plemenita tradicija nadaljuje z zdravilišči Spa Clinic in Spa Garden ter njuno vrhunsko wellness ponudbo. A k temu se bomo vrnili malce kasneje.

Prostorne sobe in elegantni apartmaji zagotavljajo izjemno udobje za brezskrben počitek in popolno sprostitev, saj je bila pri oblikovanju sob posebna pozornost namenjena vsem podrobnostim, ki prispevajo k edinstvenemu občutku udobja. S tem razlogom bo vaša soba različno osvetljena glede na čas dneva, v kopalnici vas bo pričakala najboljša naravna kozmetika za sprostitev vseh čutov, prav tako pa za vaše dobro počutje tudi posteljni vzglavnik, ki ga boste sami izbrali iz posebnega menija vzglavnikov. Izberite torej namestitev, ki najbolj ustreza vašim potrebam – s pogledom na globoko modro morje ali zeleni borov gozd ali morda na romantični hotelski atrij – in se prepustite popolnemu užitku. A ne skrbite, če želite okusiti luksuz na višji potenci se lahko odločite za razvajanje vseh svojih čutov z bivanjem v eni od ekskluzivnih suit z veličastnim razgledom na celoten zaliv Čikat s prostorne terase z zasebnim masažnim bazenom. Poletja je treba uživati v polni meri in hotel Bellevue je sanjskia lokacija za ravno to, zato so elegantne suite oblikovane tako, da nudijo vrhunsko razkošje, zasebnost in brezhibne storitve.

No, če se vrnemo na zdravilni pridih … Prefinjen koncept klinike Bellevue Spa Clinic bo poskrbel, da boste uživali v neprecenljivih trenutkih sprostitve in dosegli ravnovesje med zunanjo lepoto ter notranjim mirom in zadovoljstvom. Visokokakovostna, prostorna in izjemno udobna klinika ponuja inovativne tretmaje za obraz in telo s sodobno kozmetiko ter poseben ritual za roke in stopala, ki ga je potrdil vodilni svetovni strokovnjak Bastien Gonzalez. Če ekipi strokovnjakov izrazite svoje želje in preference, vam bodo le ti skrbno pomagali zagotoviti najboljšo kombinacijo holističnih in estetskih tretmajev, ki zagotavljajo izjemne rezultate in ponujajo edinstveno spa doživetje. Bi radi šli še korak dlje? Izkoristite priložnost in se posvetujte z gostujočimi strokovnjaki, ki so vodilni terapevti za nego kože in uporabljajo neinvazivne metode za takojšnjo poživitev vaše kože ali splošnega videza. Tu so tudi individualne ure joge, vadba v sodobnem fitnes centru ali na zunanjem poligonu CrossFit ter sprostitev v aromatičnem spa vrtu, ki vam bodo dodatno pomagali odkriti novega sebe – sproščenega, razbremenjenega, polnega energije in pripravljenega uživati v sanjskem življenju.

Za konec pa še gastronomija. Temelj le te v Bellevue je bogata tradicija, ki jo boste začutili v vsakem grižljaju, med tem ko bo najizvirnejša paleta okusov lokalno pridelane hrane vaš obisk resnično oplemenitila v edinstveno gurmansko doživetje. slastni mali grižljaji, odlično kombinirani s skrbno izbranimi pijačami, ki jim sledi zavidljiv seznam koktajlov s podpisom bodo navdušili vaše brbončice v elegantnem baru Alto Rosso, pod vonjem borovcev pa boste uživali v bogati ponudbi jedi za dobro počutje v baru Azzur ob bazenu.

A nabolje smo prihranili za konec, saj boste najlepšo rapsodijo tradicionalnih okusov boste doživeli med ekskluzivno načrtovano večerjo v hotelski restavraciji Bava, med tem ko vas pravi gurmanski izziv čaka v fusion restavraciji Matsunoki – ne zamudite namreč okusnega izbora najbolj ustvarjalnih jedi in sladic, pripravljenih s sodobno kuharsko tehniko, ki združuje lokalnima živila z eksotično japonsko kuhinjo. Ob kozarcu najboljše penine ali izbranega viskija iz ene od priznanih japonskih destilarn vas bo Matsunoki zagotovo osvojil že ob prvem obisku.

HOTEL BELLEVUE • ČIKAT UL. 9, 51550, MALI LOŠINJ, HRVAŠKA • +385 51 679 000