INTIMNOST MED VAMI IN DRAGULJI

Nudo je skozi leta nedvomno postal Pomellatov must-have dizajn, hkrati s časom pa tudi podpisna kolekcija znamke. Danes Nudo razkriva očarljive obeske in, prvič, glamurozne dvojne uhane, katerih dragulji so okrašeni z belim ter modrim topazom in rožnatim kremenom v edinstvenem rezu Clessidra.

Novi kosi so bili seveda predstavljeni v najbolj priljubljenih Nudo barvah, roza, beli in modri, ponudba pa vključuje dublete iz nežno rožnatega kalcedona z rožnatim kremenom ali belim topazom, ki je na enak način združen s svetlečo biserno matico. V tej kolekciji sta prisotni tudi dve različici topaza, nebeško in londonska modra. Kolekcija Nudo vključuje obeske v variacijah kremena in topaza, vse v rožnatem zlatu, diamanti pa so za bleščeč zaključek postavljeni v krog nad dragimi kamni. No, poleg tega Nudo prvič v svoji zgodovini oblikovanja predstavlja uhane z dvojno kapljico, ki kolekciji dodajajo pridih subtilne elegance.

Uhani so zgibni in ponujajo diamante, ki ob vsakem premiku izžarevajo neprimerljivo svetlobo. Lahko bi rekli, da še enkrat več Pomellato kot mojster barv premika meje, da bi našel nove načine za proslavljanje lepote dragih kamnov. Odkar je bila prvič predstavljena leta 2001, je kolekcija Nudo predstavila 35 različnih dragih kamnov, od katerih so številni redko videni v svetu finega nakita. Nudo je tako še naprej zelo zaželen in zbirateljski po zaslugi svoje mamljive in ​​nenehno spreminjajoče se mavrične ponudbe ter uporabe obrtnih tehnik, ki razkrivajo skrivnostno mističnost dragih kamnov. Kolekcija Nudo, ki je enostavna za nošenje in vedno izvirna, še naprej ponuja ženskam najbolj eleganten način, da izrazijo svojo individualnost z italijanskim pridihom.

O rezu Clessidra

Eden najbolj izvirnih razvojev je dvostranski rez Clessidra. Clessidra v italijanščini pomeni peščena ura, saj je ob pogledu od strani profil teh dragih kamnov podoben čutni osmici. Bogastvo barv in taktilna privlačnost tega reza sta navdihnila oblikovalsko ekipo Pomellato, da razišče nove načine za razkrivanje notranje svetlobe dragih kamnov. Rez Clessidra je sestavljen iz enega ali dveh dragih kamnov, ki sta brezhibno povezana in na sredini prepasana z zlatim pasom. Uporaba dveh kamnov, vsak s svojo svetlečo zbirko faset, ponuja dvakratno igro svetlobe in dodaja tako globino odtenka kot tudi nove barvne izkušnje. Še več, dvojna velikost doda prijeten volumen v sozvočju z drznimi dimenzijami blagovne znamke Pomellato, hkrati pa še vedno omogoča, da svetloba teče skozi kamne. Dvostranski kamen lahko prosto leži neposredno na koži, kar ustvarja bolj intimno izkušnjo med draguljem in uporabnikom.