VARNO NA MADEIRO, VARNO NA GOLF

Golfisti, ki se bodo leta 2021 odločili za Madeiro, vse bolj priljubljeno golf destinacijo za golfski počitek s petimi zvezdicami, si lahko izboljšajo izkušnjo s prenosom nove aplikacije “Madeira Safe to Discover”. Inovativni interaktivni program, uradna turistična aplikacija Madeire in Porto Santa, je bil ustvarjen , da vsem turistom na varen in zanesljiv način pomaga čim bolje izkoristiti obisk.

Brezplačna aplikacija, ki je na voljo za prenos v AppStore in v Google Play, vam omogoča, da lahko izpolnite zahtevano epidemiološko anketo pred ali ob prihodu, poleg tega pa vključuje vse ključne informacije o turističnih znamenitostih ter načrtovalca potovanja, s katerim si lahko igralci organizirajo bivanje na otokih. Poleg tega si bodo uporabniki prislužili točke z izpolnjevanjem dnevnih nalog in izzivov, ki jih je mogoče zamenjati za več kot 80 brezplačnih nagrad in doživetij, vključno z ogledi delfinov in kitov, jeep vožnjo po naravi, plezanjem in kanjoningom ter brezplačnimi obroki v nekaterih restavracijah. Za vsakogar, ki leti na letališče Madeira, veljajo stroga pravila, s katerimi se med pandemijo Covid-19 ohranja maksimalna varnost. Pred prihodom morajo vsi potniki opraviti epidemiološko raziskavo regionalne zdravstvene uprave (IASAÚDE) in v 72 urah po odhodu predložiti negativni test Covid-19. Če preizkusa niso opravili vnaprej, ga bodo morali opraviti ob prihodu na letališče – to je brezplačno. obiskovalci bodo prav tako podvrženi pregledom toplote, tudi če imajo negativni test za Covid-19.

Na Madeiri in njenih otokih, ki so jo na podelitvi World Golf Awards 2019 ocenili kot “najboljšo nastajajočo destinacijo golfa na svetu”, so na voljo tri igrišča za golf, vključno z dvema na celini, Santo da Serra in Palheiro Golf, pa tudi Porto Santo Golf, ki se nahaja na bližnjem otoku Porto Santo. Najboljši način, kako uživati ​​v golfu arhipelaga, je z Golfskim potnim listom Madeira, ki je na voljo v večini hotelov in golf klubov, ta pa prinaša pet iger golfa na dveh ‘celinskih’ igrišič: Santo da Serra in Palheiro Golf.

Več informacij lahko najdete na www.madeiraallyear.com