PONOVNO ODPRTJE GOLF IGRIŠČA ARBORETUM

V petek, 7. 2. 2020, bo zopet odprto golsko igrišče v Volčjem potoku, ki bo odprto vsaj do nedelje, 9.2.2020. V četrtek bodo skrbniki pokosili zelenice, v kolikor jim bo vreme dopuščalo pa bodo v naslednjem tednu pokosili še fairwaye. Vse tri dni bo potekala izvedba skupinskega štarta ob 11.00. Rezervacije na recepciji igrišča. Igranje bo zopet omogočeno vsem imetnikom vseh letnih kart, za vse ostale je dnevna karta 20 EUR.  

 

 

UREJANJE NOTRANJOSTI GOLFSKE HIŠE

  • V celoti so bili pobeljeni in sanirani spodnji prostori, kjer se nahajajo recepcija, garderobe in shrambe za opremo, vključno z razsvetljavo in sanitarno armaturo. V teh dneh bodo odprte samo sanitarije, garderobe bodo zaradi delne prenove zaprte.
  • V kletnih prostorih je ostalo še nekaj vozičkov in druge opreme, zato odgovorni vse lastnike naprošajo, da svoje čim preje odpeljejo.
  • V sezoni 2020 ne bo več mogoče puščati opreme v odprtih prostorih, razen v najetih zamreženih omaricah, zato si pravočasno zagotovite svojo! V ta namen so na igrišču Arburetum znižali najemnino in poskrbeli za dodatne omarice kolikor bi se povpraševanje povečalo.
  • Obstaja nekaj zanimanja za posebne bokse, v katerih bi bilo mogoče puščati opremo in hkrati polniti baterije električnih vozičkov. Če se bo izkazalo za potrebno, bodo nekaj boksov pripravili za najem.

 

SKUPINSKA DELOVNA AKCIJA

Nekje na začetku sezone bodo odgovorni povabili vse ljubitelje igrišča na skupinsko delovno akcijo, da bi na igralnih poljih postorili še zadnja koristna opravila pred glavno sezono. Delovna akcija bo seveda namenjena tudi druženju in izmenjavi mnenj med igralci in upravljalci igrišča. Hvaležni bodo vsakemu, ki se jim bo pridružil!