ECCO GOLF SPREMINJA PRAVILA IGRE V VSAKRŠNEM POGLEDU

Ecco Golf, svetovni inovator na področju obutve za golf, s ponosom predstavlja svojo najnovejšo inovacijo, ki spreminja pravila igre, model Ecco Golf LT1. Čevelj postavlja nove standarde lahkotnosti in udobja ter z uvedbo Eccove revolucionarne tehnologije LYTR na novo opredeljuje izkušnjo obutve za golf.

Srce čevlja LT1 je najnovejši tehnološki napredek podjetja Ecco: LYTR. Ta revolucionarna tehnologija združuje Eccojevo priznano tehnologijo FLUIDFORM s povsem novo peno LYTR, najsodobnejšim materialom, zasnovanim za zagotavljanje neprimerljivega blaženja in odboja. Pena LYTR Foam je s tehnologijo FLUIDFORM brezhibno vgrajena v podplat čevlja, v kombinaciji z izjemno mehkim materialom Ecco PHORENE v srednjem podplatu pa ustvarja prožen, oblaku podoben občutek za uporabnika. LYTR predstavlja seizmični premik v inovacijah na področju čevljev za golf, saj je Ecco Golf na novo zasnoval mehaniko hoje in igranja golfa. Pri modelu LT1 ne gre le za izjemno udobje. Ecco je v čevelj vgradil tudi številne druge svoje napredne tehnologije, vključno z zasnovo E-DTS™ NET na podplatu, ki je evolucija priznanega DYNAMIC TRACTION SYSTEM™.

Ta zagotavlja izjemno vzdržljivost in igralcem golfa zagotavlja neprekosljiv večsmerni oprijem za vrhunsko zmogljivost na igrišču. Ecco Golf LT1 ponuja tudi športen, sodoben videz z zunanjim podplatom, ki čevlju zagotavlja sodoben vizualni preobrat. Skozi podplat je vidna predvsem sestava, ki zagotavlja stabilnost in preprečuje zvijanje, kar celotni zasnovi doda živahno barvo. Poleg tega bo povsem nov model na voljo v vezalkah in slogu BOA za moške in ženske ter bo opremljen z nepremočljivo membrano, ki ohranja stopalo suho in udobno v mokrih razmerah. Timo Vollrath, vodja globalnega marketinga pri podjetju Ecco Golf, je ob lansiranju novega športnega copata izjavil: “Model Ecco Golf LT1 spreminja pravila igre v vseh pogledih.

Izkoristili smo naše najnovejše tehnologije in ustvarili čevelj za golf, ki golfistom ponuja izkušnjo, kakršne še ni bilo. To je dokaz naše predanosti zagotavljanju inovativnih in vrhunskih izdelkov igralcem golfa po vsem svetu.” Čevlje Ecco Golf na tekmovanjih po vsem svetu med drugim nosijo Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Niklas Nørgaard Møller, Freddy Schott in Caroline Masson. Več informacij o obutvi in igriščih kjer boste našli Ecco Golf obutev najdete na spletni strani golf.ecco.com.