POPRAVLJA, OLUŠČI IN RETEKSTURIZIRA

V dneh, ko nam sonce še kako osvetli obraz, je nega našega obraza še kako zelo pomembna. Pri francoski znamki Chanel so z linijo izdelkov Le Lift že poskrbeli za čudovito nego našega obraza. Nov izdelek Le Lift Pro Gommage Aha Resurfaçant je navdihnjen s profesionalnimi pilingi obraza in deluje na pojav površinskih nepravilnosti, tako da izenači polt in zgladi nepravilnosti.

Koža je pripravljena na uporabo celotnega protokola Le Lift Pro za videz obnovljenega trikotnika mladosti. In katere so te ključne sestavine, ki lahko to zagotovijo? Kombinacija glikolne in citronske kisline zagotavlja nežen piling, da bi izboljšala strukturo kože in da bi bila vaša polt videti sveža in sijoča. Lahko bi dejali, da gre za veliko izjemnega učinkovanja pilinga. Tekstura kože je ob uporabi videti bolj enakomerna, polt pa bolj sveža in sijoča. Pore in nepravilnosti so vidno manjše, koža je navlažena in prijetna.

Kremna formula, ki kožo takoj oblije, jo naredi prijetno in mehko. In kako tako revolucionirani nov izdelek uporabite? S čopičem nanesite tanek sloj izdelka na čisto in suho kožo. Razporedite po celotnem obrazu, izogibajte se predelu okoli oči. Pustite delovati 5 minut, nato temeljito sperite s toplo vodo. Priporočena uporaba je 2-krat na teden. Lahko se uporablja med dvema estetsko-dermatološkima posegoma za ohranjanje rezultatov. Ni pa primeren izdelek za uporabo pred in po zahtevnem posegu. Ob uporabi obstoječega protokola Le Lift Pro imate na voljo sledeče izdelke.

Za povrnitev videza mladostnega trikotnika Concentré Contours na novo oblikujejo obrazne obrise, ki so zaradi napenjalnega učinka formule videti čvrsti. Crème Volume zgladi in popravi globoke gube ter na novo oblikuje obrazne obrise. Masque Uniformité izenači polt, saj zmanjša barvni kontrast, povezan s temnimi lisami.