PODVIG BREZ KOMPROMISOV

Smučanje za marsikoga ni le način sproščanja na belih strminah, temveč je način, kako dopustovanje v luksuznih resortih združiti s športnimi aktivnostmi. Tovrstnemu dopustovanju pritičejo tudi najkakovostnejša zimska oblačila in dodatki. Vse pogosteje in vse bolj zavzeto pa se v tovrstno sfero podaja tudi francoski velikan Louis Vuitton, ki je predstavil smučarska očala, pravo mešanico zmogljivosti in sloga.

Ta nov, neverjetno lahek zaščitni, a hkrati skrajno modni dodatek, ki je bil predstavljen med jesensko-zimsko modno revijo 2021, je bil zasnovan tako, da vaši opravi nudi sijaj tako na belih strminah kot v mestu, skozi vso sezono in v vsakem vremenu. Monogrami leč, ki so na voljo v treh odtenkih (črna, modra, oranžna), zagotavljajo optimalno UV-zaščito kategorije 3 pred močno sončno svetlobo, v modni hiši pa so s posebnimi postopki očala pripravili za vse razmere in jih pripravili na boj proti megljenju ter praskam, za piko na i pa so vodoodbojne, kar še dodatno poveča vašo varnost med uživanjem v neskončnih belih zavojih. Ker pa je, kot smo že omenili, dodatek namenjen uporabi skozi vse leto, v vseh razmerah, bo odvisno od izbranega odtenka, v ohišje maske priložena druga, svetlejša leča kategorije 1. Osnova te druge leče je posebej zasnovana za dneve, ko je vidljivost slaba, videz pa ponuja prelivanje rožnate, oranžne ali modre barve za boljše razlikovanje sprememb terena na smučiščih.

Okvir, ki je bil unikatno ustvarjen za ta model, je podložen s tremi udobnimi, žametnimi plastmi pene, ki se popolnoma prilegajo obliki vašega obraza, medtem ko monogramski izrezi v obliki rože v zgornjem in spodnjem delu okvirja zagotavljajo optimalno zračenje in preprečujejo megljenje. Za piko na i je naglavni trak na zunanji strani okrašen z monogramskim cvetjem, na notranji strani pa pridih premijske izdelave še dodatno dviguje silikonski napis LOUIS VUITTON, ki poleg tega skrbi še za izboljšan oprijem. Celoten komplet (maska ​​in njena enostavno zamenljiva druga leča) je na voljo v na novo oblikovanem etuiju z zadrgo z mehkimi žepki za čiščenje in zaščito okvirjev.