DRUŽINA TAYLORMADE (ZOPET) POZDRAVLJA GARCIO

Znamka TaylorMade Golf je svojemu občudovanja vrednemu repertoarju vrhunskih golfistov zopet dodala nekdanjega zmagovalca na turnirju Ryder Cup in lastnika 36 posameznih zmag na svetovnih dogodkih različnih turnej Sergia Garcie. 

Po tem, ko je 15 let že preživel kot ambasador znamke (2003-18), se je po kratkem premoru vrnil domov, k opremljevalcu, ki mu je pomagal do največjih uspehov v karieri. Pod zastavo TaylorMade je Garcia med drugim osvojil 2008 Players Championship in 2017 Masters, pri svojih 41 letih pa Španec še vedno velja za enega najboljših golfistov v karavani.

Povezava med igralcem in znamko pa je globjlja od le logotipa na kapi. Španec je namreč znamki pomagal pri razvoju premijske golfske žogice, saj je le ta z njegovim prispevkom ključno izoblikovala franšizo Tour Preferred. Leta 2006 je postal tudi prvi igralec, ki je na turnirju turneje Tour uporabil žogico TP Red. Da je zaključil popoln krog je poskrbel tako, da je postal tudi eden prvih, ki so žogico 2021 TP5x uporabili na profesionalnem nivoju – celo kot nepodpisan igralec.