TRIJE NAČINI ZA POPESTRITEV VAŠE GOLFSKE PALICE

Marsikdo je precej izbirčen glede “oprijemov” svojih palic za golf, kajti navsezadnje, kako ne bi bil? To je vendar edina povezava s palco, ki jo imate med zamahom. Velikost, oblika, občutek; vse to vpliva na vašo fizično in čustveno povezanost s palco ter na vašo sposobnost, da z neko konsistenco zamahnete s palico. Jasno je tudi, da marsikdo pred začetkom sezono na novo ovije svoje palice. To lahko razmeroma enostavno storite sami, ali pa jih odnesete v trgovino in to prepustite mojstrom. Za vas smo ravno zato pripravili izbor dveh zanimivih oprijemov, ki bi lahko popestrili vaš izgled in poskrbeli, za tisti odstotek več, ki je morda včasih potreben za dober rezultat.


Golf Pride Tour Wrap MicroSuede

Ročaje Tour Wrap MicroSuede podjetja Golf Pride krasi brušena površinska obdelava, ki zagotavlja mehak oprijem in visok sijajni kontrast za izboljšan videz.

NAKUP: KLIK.


WINN Dri-Tac Wrap Oversize

Winn Dri-Tac Wrap Oversize ponuja elegantno oblikovan profil v klasični zasnovi “ovoja”. Polimerni material WinnDry zagotavlja zmogljivost, udobje in blaženje udarcev z izjemnim občutkom oprijema v vseh vremenskih pogojih.

NAKUP: KLIK.


Golf Pride Multi-Compound Plus 4

Golf Pride Multi-Compound Plus 4 oprijem ponuja izbočen spodnji del skupaj s tehnologijo Hybrid Grip, ki uporablja bombažno membrano za odvajanje vlage, za nadzor nad vremenskimi vplivi v zgornjem delu in mehkejšo visokozmogljivo gumo za dodaten dotik na spodnji strani.

NAKUP: KLIK.