BANG & OLUFSEN, ČIST ZVOK IN ELEGANTEN DIZAJN

Bang & Olufsen, skandinavski tehnološki velikan, je svojim oboževalcem predstavil najnovejši dodatek družini Beosound Balance, izjemno izvedenko v barvi naravnega aluminija, ki je izdelana z luksuznim in modernim zaključkom in skandinavsko estetiko.

Beosound Balance se zgleduje po vrhunskih elementih notranjega oblikovanja za redefiniranje domačega zvoka na način, ki ga lahko omogoči samo Bang & Olufsen. Nov zovčnik opredeljujejo mehka, zaobljena silhueta z uporabo materialov, ki so na vrhu pri izbiri notranje opreme, inovativen uporabniški vmesnik, ki se skrije, ko ni v uporabi, in sedem skrbno nameščenih gonilnikov s snopom -tehnologija oblikovanja, ki uporabniku omogoča izbiro med zmogljivim zvokom, ki napolni prostor za vsakodnevno poslušanje, in zvočno usmerjenostjo za natančne in poglobljene glasbene izkušnje.

Beosound Balance, ki se z vašim interierjem zlije v popolnosti, ponuja skriti vmesnik na dotik za ročno upravljanje zvočnika. Ko se približate zvočniku, vmesnik zasveti in uporabnika povabi k interakciji z zvočnikom. Povlecite po zgornji plošči, da nadzirate glasnost, ali se dotaknite ikon, da spremenite skladbe, začasno ustavite glasbo in izberete vnaprej shranjeno najljubšo izkušnjo poslušanja za enostaven dostop. Ko se odmaknete od zvočnika, se vmesnik zatemni in ostane vidna le aluminijasta površina.

Beosound Balance je manifestacija popolnega ravnovesja med elegantno in dostopno lepoto ter brezhibno, čisto zvočno zmogljivostjo.

Bang & Olufsen je sicer luksuzna avdio znamka, ki sta jo leta 1925 v Struerju na Danskem ustanovila Peter Bang in Svend Olufsen, katerih predanost in vizija ostajata temelj podjetja. Bang & Olufsen že skoraj stoletje premika meje avdio tehnologije in še orje ledino v ospredju akustičnih inovacij. Danes je za vsak izdelek Bang & Olufsen še vedno značilna edinstvena kombinacija čudovitega zvoka, brezčasnega dizajna in neprekosljive izdelave.