EKSKLUZIVNO PARTNERSTVO NA NASLEDNJI STOPNJI

Znamka IWC Schaffhausen s ponosom napoveduje otvoritev HAUS-a. Prva konceptna trgovina švicarske luksuzne znamke je bila ustvarjena v sodelovanju z Mercedes-Benz Hong Kong in bo prinesla edinstveno izkušnjo strankam. Poleg sodobnega razstavnega salona in prodajnega salona ima HAUS še bar in restavracijo ter članski program s številnimi ekskluzivnimi ugodnostmi. Sprva se bo konceptna trgovina osredotočila na modela IWC Big Pilot’s Watch in Mercedes-Benz G-Class, dve najbolj prepoznavni ikoni obeh znamk.

IWC Schaffhausen in Mercedes-Benz že vrsto let uživata uspešno partnerstvo. Moči so prvič združili leta 2004, ko je IWC postal partner Mercedes-AMG, visokozmogljive znamke Mercedes-Benz. Leta 2013 je IWC postal “uradni inženirski partner” ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport Formula One, z odprtjem prve konceptne trgovine v Hongkongu pa obe znamki dvigujeta svoje partnerstvo na višjo raven.

»S HAUS smo ustvarili edinstven prostor za urarstvo in avtomobilske navdušence. Naša konceptna trgovina je platforma, ki spodbuja ustvarjalnost z različnimi dogodki, prijeten prostor, kjer se člani lahko srečujejo, izmenjujejo ideje in se povezujejo. Sprva se bomo osredotočili na dva najbolj prepoznavna modela posamezne znamke, uro IWC Big Pilot’s Watch in Mercedes-Benz G-Class, pri čemer bomo poudarili njihovo skupno filozofijo in zgodbo o uspehu, « pravi Peter Lao, generalni direktor IWC za Hongkong, Macau & Tajvan.