ULTIMATIVNI RANGE ROVER – SPORT SVR ULTIMATE

Z izbiro ekskluzivnih barvnih kombinacij in prilagojenimi podrobnostmi notranjosti, ki jih je pripravila ekipa za personalizacijo po meri SV Bespoke, izdaja Range Rover Sport SVR Ultimate s 575 KM izboljšuje vizualno privlačnost najhitrejšega in najmočnejšega vozila v družini Land Rover.

Tri ročno nanešene zunanje barvne možnosti vključujejo barvi Gloss Maya Blue in Gloss Marl Grey, ki sta ekskluzivni za izdajo Ultimate. Pri tem delikatni in ​​zelo odsevni delci belih steklenih vlaken v osnovnem premazu vozilu dajejo intenziven zvezdnat lesk. Tretja možnost, za bolj prikrit videz, je Satin Ligurian Black. Vsaka barva ponuja kontrastno streho Gloss Narvik Black.

Pozornost ekipe SV Bespoke do detajlov se razteza tudi na napis Range Rover na pokrovu motornega prostora in na prtljažnih vratih z ekskluzivnimi kontrastnimi robovi Fuji White, ki se uporabljajo tudi za poudarke stranskih blatnikov. Pokrov motorja z odzračevalnimi odprtinami iz ogljikovih vlaken v barvi karoserije, 22 palčna kovana aluminijasta platišča s petimi kraki in črne zavorne čeljusti krepijo močno prisotnost paketa Ultimate Edition in dopolnjujejo kontrastno streho SVR Narvik Black, pokrove ogledal, sprednje rešetke in obrobe le-teh, podrobnosti na sprednjih krilih in zaključke vrat prtljažnika.

Range Rover Sport SVR je sicer najhitrejši, najmočnejši in najbolj dinamičen Land Rover doslej. Trenutni model v njegovi drugi generaciji poganja različica 5,0-litrskega motorja V8 s 575 KM, ki proizvaja navor 700 Nm, kar zadostuje za gnanje SVR od 0 do 100 km/h v 4,5 sekunde in največjo hitrostjo 283 km/h.

Mojstrstvo ekipe SV Bespoke je vidno tudi v notranjosti. Posebne kromirane SV Bespoke oznake B-stebričkov po naročilu, črne eloksirane kovinske prestavne ročice na volanu in osvetljene stranske plošče Ultimate Edition poudarjajo priporočeno notranjost Ebony in Cirrus, ki vključuje lahke SVR sedeže iz usnja Windsor in kontrastnega semiša.