TIGER WOODS PRAVI, DA JE PRIPRAVLJEN NA NOVE ZMAGE!

Tiger Woods se je pripravljen zapisati v zgodovino legendarne Auguste s svojim poskusom osvojitve šestega zelenega suknjiča, ki pripada zmagovalcu največjega golfskega turnirja na svetu – Masters.

Woods, ki jih šteje 46, naj bi bil – po vseh logičnih in racionalnih napovedih – po strašni prometni nesreči februarja 2021 odsoten od turnirja. Številni ljubitelji golfa so se tako zaradi zloma golenice in fibule ter gleženja bali, da je za 15 kratnega prvaka na glavnih turnirjih sanj o novi zmagi na Mastersu konec.

No, vsi znaki za povratek na vrhunski nivo so se prejšnji teden, ko so igralci golfa komentirali njegovo igro z: “Hitrost žoge, hitrost palice, vse je tam, vse je nazaj,” pojavili. Woods je pritegnil pozornost tudi, ko se je pojavil na Augusta Nationals v črnih FootJoysih, kar je sprožilo govorice, da je njegovega dolgoletnega partnerstva z Nikeom konec. No, te govorice je Woods od že hitro ovrgel.

Na tiskovni konferenci je Woods z upanjem potrdil svoj nastop na turnirju in dodal: “Ne pridem na turniir, razen če mislim, da ga lahko zmagam.” Ljubitelji golfa lahko pričakujejo, da bo Tiger ob Louisu Oosthuizenu in Joaquinu Niemannu zaigral ob 16.34 po našem času.