SVEŽA MOČ IN OSVEŽEITEV

Moški se razlikujejo od žensk in to velja tudi za njihovo kožo. Shiseido je ravno zaradi tega že razkril tri slabosti moške kože: naravna obramba je manj učinkovita kot pri ženskah, moč antioksidantov je bolj omejena, hkrati pa je moška koža manj odporna na poškodbe. Ampak to še ni vse!

Nova študija, ki je primerjala obseg in resnost gub glede na starost, je prvič pokazala, da se moška koža začne starati deset let prej kot ženska. Gube se pojavijo prej in se bolj utrdijo okoli kotičkov oči. Zakaj? Zaradi večje razlike v elastičnosti med roženim slojem in globokim dermisom v moški koži. Kot da je koža popolnoma neusklajena z občutkom moči in samozavesti, ki z leti raste pri moških, tisto notranjo močjo in zagonom, ki ga čutijo v svojem napornem in razburljivem vsakdanjem življenju. Shiseido zdaj predstavlja nov trio izdelkov za nego kože v liniji Total Revitalizer, ki cilja na glavne skrbi moške kože. Te formule vsebujejo vse bistvene elemente, ki jih moški potrebujejo, da svoji koži ponudijo novo energijo, ji povrnejo moč in jo popolnoma oživijo.

S tehnologijo riževih otrobov (Rice Bran Technology) se novi izdelki za nego kože Shiseido Men Total Revitalizer spopadajo s petimi znaki staranja kože pri moških: hrapavostjo, gubami, otopelostjo, povešanjem in izgubo prožnosti. Ta visoko regeneracijska tehnologija, oblikovana s kompleksom olja riževih otrobov, zagotavlja energijo, ki jo koža potrebuje za krepitev svojih celičnih funkcij, vključno z diferenciacijo in obnovo povrhnjice. V nadaljevanju je prisoten tudi ksilitol, ki pomaga hidratizirati in mehčati, medtem ko nikotinamid – znan tudi kot niacinamid – deluje tako, da uravnava melanin za pigmentacijo kože in izboljša čvrstost kože.

A to še ni vse! Laboratoriji Shiseido so izbrali izvleček koruznice, ki pomaga obnoviti poškodbe na dermoepidermalnem stiku – območju, ki je bistveno za podporo povrhnjici in zaščito dermisa. Ta aktivna sestavina spodbuja naravno proizvodnjo kolagena 4 in 7 ter laminina 322, ki sestavlja in strukturira stičišče. Posledično se podporna vlakna kože poškodujejo manj hitro, povrhnjica pa se lahko ponovno optimalno obnavlja. Ta celovita nega kože omogoča, da moška koža končno povrne vso svojo moč. To moč krepi aromahološka dišava, ki spodbuja telo in um za večjo samozavest.

5 GLAVNIH SKRBI PRI STARANJU

  • Hrapavost kože
  • Izguba odpornosti
  • Gube
  • Omotnost
  • Povešanje

Shiseido Men Total Revitalizer Cream izpolnjuje vse temeljne potrebe moške kože. Vlaži 48 ur in deluje na pet znakov staranja kože, v teksturi, ki se hitro vpije, zaradi česar je koža sveža in nelepljiva, prepojena z novo energijo. Paradni konj zbirke je na voljo tudi v lažji različici, v oblii Total Revitalizer Light Fluid, ki se zlije s kožo in je v trenutku pozabljen. Njegova tekstura druge kože je idealna za toplo vreme.

P.S. Vsekakor je lažja, vendar zagotavlja enako vlažilno in proti staranju kot krema!

Za dodatno povečanje prednosti te serije Shiseido priporoča nanos Ultimune Men, ki je posebej zasnovan za kompenzacijo treh prirojenih slabosti moške kože, nato zjutraj in zvečer nanesite izdelek Total Revitalizer.

Zbirko zaokroža še nega za oči Total Revitalizer, ki se osredotoča na področje, kjer se gubice pokažejo hitreje kot druge. Ne samo, da vlaži in inteligentno deluje na pet znakov staranja, ampak se tudi spopada s temnimi kolobarji. Najbolj izrazit predel obraza se zdi oživljen, bolj igriv in živahnejši.