SVETILKA, KI LAHKO DOČAKA ŠTEVILNE GENERACIJE

Po predstavitvi zunanjih in proti vodi zaščitenih izdaj, se kolekcija svetil iz švedskega studia Kauppi & Kauppi ‘Ohm’ še naprej širi s pomladanskim lansiranjem Ifö 2021 – reinterpretacijo klasične retrofit žarnice. Zasnova predstavlja veliko in svetlo prozorno stekleno silhueto, prilagojeno žarnicam E27 – za vgradnjo na stene in strope ter uporabo na mizah, policah.

“Ko smo oblikovali novo veliko silhueto iz prozornega stekla, smo si zamislili “zračno” svetilko, ki razkriva več porcelana, s čimer do izraza pridejo najbolj izvrstne zastekljene površine,” pravijo pri studiu Kauppi & Kauppi. “Gre za prijaznega, toplega in predvsem naravnega spremljevalca vašega bivalnega prostora.”

Proizvodnja je usmerjena v dolgoročno perspektivo – svetilke so zasnovane in izdelane tako, da omogočajo razstavljanje in po potrebi zamenjavo vseh delov. To pomeni, da če se bodo standardi svetlobne tehnologije v prihodnosti spremenili, bodo lahko dodani novi deli. S tem imajo svetlobni elementi skupaj z lastno trpežnostjo materiala pogoje za doseganje izjemno dolgega življenjskega cikla, potencialno daljšega od številnih stavb. Niti veter, voda niti močna sončna svetloba naj nebi spremenili zastekljene porcelanaste površine.

Več informacij o izdelku, znami in nakupu: KLIK.