ŠPORTNI PRESTIŽ

Odpravimo se na golfsko igrišče. Stopimo na zelenico. Svet se ustavi. Vse je tako preprosto, važno je le eno – kako doseči najnižji možen rezultat. A priprave na golfsko partijo se začnejo že veliko prej. Doma, v garderobi. Kaj obleči, obuti? Bo pihal veter, bo padal dež? Kaj če bo vroče? Izbrati moramo kakovostna oblačila, ki so kos vsem razmeram. Vas zanima katera? Za vas imamo dober predlog.

Kolekcija BOGNER Golf združuje aktiven življenjski slog z razkošnim udobjem in kančkom glamurja. Visoko funkcionalna osnovna oblačila so najboljša oprema za dolge dni na igrišču za golf, saj vodoodporen zaključek in lepljeni šivi nudijo zaščito pred dežjem, visoko zmogljiva izolacija Thermore® pa zagotavlja vmesnim slojem uravnavanje vlage, hitro sušenje in segrevanje. Za konec izjemna tehnologija Powerstretch zagotavlja svobodo gibanja, lahka kakovost tech džersija pa zagotavlja najboljše udobje. Vsaka kolekcija BOGNER golf se uporablja za individualno plastenje stilov, ki vam pomaga pri ustvarjanju popolnega videza za golf glede na vaše potrebe in ne glede na letni čas.

Izbor hlač, polo majic, kril, jaken in dodatkov združuje športno privlačnost in brezčasen slog. Moderne kontrastne črte, enobarvna eleganca, nevtralne barve in športne silhuete dajejo nezamenljiv videz BOGNER – zvest motu Athluxury Sports Fashion.