IKEA PREMIKA MEJE NA VSEH PODROČJIH

Ikea je brez pretiranega hrupa in promocije posodobila svoje zvočnike Symfonisk Sonos. Gre za različico druge generacije, ki je že na voljo pri nas.

Za razliko od nedavno prenovljene svetilke Symfonisk, ki je prejela povsem nov dizajn, so zvočniki druge generacije prejeli le manjše popravke: še vedno imajo enako osnovno zasnovo in ponujajo združljivost s Sonosovim omrežjem zvočnikov in Appleovim Airplay 2.

Nizozemski Tweakers sicer poroča, da je Ikea pripravila tudi nekaj notranjih sprememb, saj je dodala hitrejši procesor, več pomnilnika in zmanjšala porabo energije v stanju pripravljenosti. Dodan je tudi daljši napajalni kabel, ki bi moral biti koristen za vse, ki poskušajo zvočnike namestiti v prostore, kjer vam napeljava ne dela usluge.

Toda največja sprememba (največja je tukaj relativni izraz) so gumbi, saj je Ikea nežno posodobila postavitev modela prve generacije in zamenjala gumba za povečanje glasnosti in predvajanje/pavza, tako da sta gumba za glasnost zdaj eden poleg drugega. Novi Symfonisk, tako kot original, je še vedno na voljo v črno-belih barvnih shemah in ga je mogoče povezati v stereo v povezavi z modeli prve generacije.

Kdaj bo Ikea predstavila nove zvočnike Symfonisk po vsem svetu ni jasno, vendar so modeli druge generacije že na voljo pri nas, več pa na KLIK.