HOTEL KEMPINSKI PALACE VAS PRIČAKUJE!

Najprestižnejši hotel v Sloveniji, hotel Kempinski Palace Portorož, je 11. junija ponovno odprl svoja vrata. Vse goste v letošnji sezoni čaka tudi novost: v drugi polovici junija se odpira hotelska plaža Palace oz. t.i. »Palace Beach«, ki se nahaja nasproti hotela in je del Centralne plaže Portorož. Gostje bodo imeli na razpolago ležalnike ali pa VIP kabane.

»Slovenija je bila imenovana kot ena izmed najbolj varnih držav za potovanja po situaciji in po prvem vikendu obratovanja lahko povem, da smo uspešno začeli sezono ter da se gostje pri nas počutijo varno in udobno«, pove Kai Behrens, Generalni direktor hotela. V kombinaciji visokokvalitetne ter sofisticirane storitve, povezane z avtentično in personalizirano storitvijo je hotel implementiral program »Kempinski White Glove Service« oz. Kempinski Storitev Belih Rokavic, v sklopu katerega hotel nudi nadstandardno varnost ter higienska zagotovila, a hkrati še zmeraj neskončno udobje ter 5-zvezdično storitev gostu.
“Program vključuje vse aspekte luksuznega hotelirstva, pri tem pa se upoštevajo tudi priporočila, podana s strani nacionalnega inštituta za javno zdravje ter državne direktive. Gosti, ki si želijo popolno zasebnost imajo opcijo odločitve »Ne-vstopa v sobo«, ki pomeni, da gost vse storitve hotela prejme, a so le-te opravljene pred vrati sobe, nihče od zaposlenih pa v njihovo sobo tekom njihovega bivanja ne vstopa”, pojasni Kai Behrens.

Hotel se je odprl z visoko zasedenostjo ter poroča 70% zasedenost tekom vikenda, hkrati je bila, v želji po nudenju največje možne varnosti in udobja gostom, ustavljena prodaja nadaljnih sob. Hotel je tako prodal vse sobe, ki so bile dane na trg. Večina gostov je prišla iz sosednje Avstrije, kjer so imeli praznični vikend, ter domače Slovenije. V prihajajočih tednih je, po odprtju meje z Nemčijo ter državami centralne Evrope, pričakovati tudi višje številke gostov iz držav, oddaljenih od destinacije Portorož na avtomobilski razdalji. Prioriteta vodstva hotela ostaja varnost in udobje tako gostov kakor zaposlenih ter upoštevanje varnostnih razdalj, kar posledično pomeni, da je odstotokovno targetirana nižja zasedenost kot 100%.

Gostje bodo tudi letošnjo sezono lahko uživali v širokem spektru poletnih aktivnosti, ki jih nudita tako hotel kakor destinacija. Med izbor spadajo vse od nepozabnih pogledov na morje iz hotelskih sob, sproščanje na novi Palace plaži, pa vse do aktivnih kolesarskih dogodivščin s hotelskim conciergom Marjanom, ki bo goste popeljal na edinstvene razgledne točke ter razkril skrite kotičke destinacije. “Vsi ljubitelji gastronomije in istrske kulinarike ter tisti, ki bodo to poletje to še postali, bodo letos v hotelu še dodatno razvajali svoje brbončice«, pove Petra Zierer, vodja hotelske PR službe. »Goste čaka nekaj presenečenj, ki jih bo zanje pričaral nov vodja kuhinje. Tako geografsko kakor gastronomsko, je istrska regija zelo razvita ter močna in chefova presenečenja bodo vključevala vse vrste jedi: od svežih dobrot iz Jadranskega morja pa do ikoničnih tartufov«, pojasni Ziererjeva.