ČASOMER V ČAST HOKEJSKI IKONI

Alexander Oveckhin je končno dosegel ta tako pričakovani mejnik in tako postal eden izmed osmih igralcev v zgodovini Nacionalne hokejske lige (NHL), ki je v karieri dosegel vsaj 700 zadetkov. Zanimivo je, da noben drug hokejist, ki trenutno igra v ligi NHL, ne dosega niti približno tako dobrih rezultatov, komentatorji pa računajo, da bi lahko trajalo desetletja, preden bo naslednji igralec dosegel to magično točko.

 

V luči dogodka pa je bil Alexandru predstavljen poseben, premijski časomer imenovan Hublot Big Bang UNICO Titanium. Slednjega sta mu na posebni slovesnosti v dvorani Capital One Arena pred domačo tekmo proti Winnipeg Jets podelila Ted Leonsis, predsednik in izvršni direktor “Monumental Sports and Entertainment”, ter Dick Patrick, predsednik Washington Capitals.

 

45-milimetrski lepotec vaše poglede lovi v rdeči, beli in modri barvi, ki predstavljajo njegovo moštvo in domovino. Številčnico namesto običajnih številk ob 12 in 6 sestavljajo personalizirani elementi, ki so pomembni za Aleksandra, s čimer ta pozornost še toliko bolj pridobi na veljavi. Ta neverjeten trenutek znova potrjuje Aleksandrov status enega največjih imen igre in svetovnega športa na sploh. 34-letni Rus je zaradi številke dresa znan tudi kot “Veliki osmerček”, je pa tudi eden najtrofejnejših igralcev v zgodovini NHL, med večje uspehe pa šteje leto 2018, ko je prve zmage v Stanleyjevem pokalu vodil svoje Capitalse.