ČAS ZA ZLATE ŽELJE

Kaj če bi čebele lahko izpolnile vse vaše letošnje želje? Dobrodošli na najbolj kreativni delavnici v velikanskem čebelnjaku, ki s prihajajočimi prazniki še posebej zaživi.

V središču te živahnosti je z zlatimi iskricami navdihnjena kolekcija ličil francoske kozmetično-parfumske znamke Guerlain, ki bo osvetlila letošnji praznični čas. Kot z zlatom oprašene praznične barve bodo poudarile oči, polt in nasmeh. Iskrive oči. Direktno iz čebelje delavnice, Mad Eyes Contrast Shadow Duo razkrije dve novi mavrični, sofisticirani harmoniji, akord odtenkov slive in zlata subtilno otopli oči, za bolj živahen videz pa poskrbi sijoča harmonija ledeno sive in srebrne kombinacije. Mad Eyes Brow Framer obrvi odene v univerzalni odtenek, obogaten s prefinjenimi zlatimi perlami, ki odprejo in osvetlijo oči. Svetloba in dragoceno zlato, ki otoplita in osvetlita polt. Météorites Gold Pearls. Diskretno so se čebelice pomešale v osrčje Météorites velikih perlic, holografskih zlatih in rožnatih odtenkov. S samo enim zamahom čopiča lahko vaš obraz zažari z izjemnim sijajem. Prava božična čarovnija je legendarna Terracotta Gold Bronze, ki ob tej priložnosti svoj najbolj prodajan odtenek praznično okrasi. Čarobnost sonca v osrčju zime z zlatimi beščicami okrašenih inicialk poljubi vašo kožo. Kaj pa zlat vrtinec na vaših ustnicah? Ikonično rdečilo Rouge G z dvema novima odtenkoma prepojenima z zlatom, navdušujoča intenzivno rdeča in očarljivo opečnato rdeča sta novi različici. In vaše ustnice se lahko tudi z njima raztegnejo v očarljiv nasmeh. Za praznično vzdušje sta tudi etuija šmink odeta v oblačilo z bleščicami, ki spominja na drobno čebelje satje. Zlatordeč in dragocen srebrnozlat za nepozabno božično novoletno darilo.

Saj veste vse od leta 1828, ko je znamko ustanovil njen kreator dišav Pierre François Pascal Guerlain, vas in vaše bližnje razveseljujejo s svojimi vsakokrat bolj inovativnimi pristopi in bogatimi sestavinami, okoljsko ozaveščeno in z mislimi na naše zanamce.