8 GOLFSKIH TEHNOLOŠKIH BONBONČKOV

Ste ljubitelj tehnologije in golfa pa ne veste kako te dve čudoviti področji združiti v eno? Brez skrbi! Za vas smo pripravili 8 zanimivih tehnoloških igračk, ki vam bodo olajšale in popestrile dni na golfskem igrišču. Postanite DJ, napolnite svoj telefon ali pa trenirajte kar od doma…

VAŠ NOVI ELEKTRONSKI CADDY

Pametni senzorji Arccos Caddy uporabljajo umetno inteligenco in tehnologijo GPS in dejansko igrajo vlogo elektronskega caddyja. Sledilnik le enostavno pritrdite na svoje železo in prenesite mobilno aplikacijo, preko katere lahko dostopate do analize vašega zamaha, na voljo pa vam je tudi vgrajen daljinomer. Uporabniki senzorja Arccos Caddy lahko po besedah proizvajalca v prvem letu doživijo povprečno izboljšanje hendikepa za 4,2 udarca, to pa je mogoče z zagotavljanjem boljših igralčevih odločitev, kar posledično zmanjša število udarcev in boljši končni rezultat.

NAKUP

BI RADI ANALIZIRALI SVOJO GOLFSKO IGRO?

Blast Golf 4.10 za iOS ponuja takojšnje povratne informacije za vse vrste udarcev, od bližanja do začetnih udarcev. Blast samodejno zajema, analizira in zagotavlja vpoglede v igro za izboljšanje golfskega znanja in rezultatov, tehnologija pa lahko po novem zajame vse vaše igre in udarce z natančnostjo, ki jo zahtevajo profesionalci. Sistem kot rečeno inteligentno snema in samodejno shrani počasen posnetek vsakega zamaha z izbranimi meritvami, posnetke pa si lahko ogledate kasneje, jih analizirate, pošljete svojemu inštruktorju ali delite na družbenih omrežjih s prijatelji in sledilci. Preko trening centra se lahko naučite uporabljati aplikacijo in razumeti meritve, hkrati pa lahko pridobite nasvete in vaje od profesionalcev Tour in PGA, kot je Brad Faxon.

NAKUP

VIRTUALNO TEKMOVANJE S PRIJATELJI? ZAKAJ PA NE

Approach G80 je prva vrhunska večnamenska ročna naprava GPS za golf z vgrajenim merilnikom udarcev, zato lahko preprosto merite hitrost glave palice, hitrost žogice, dejavnik trka, tempo zamaha in predvideno razdaljo. Z več kot 41 tisoč predhodno naloženimi igrišči z vsega sveta se lahko preizkusite kjer koli, s programom Garmin Golf pa lahko tekmujete in se povežete z igralci po vsem svetu. Velik 3,5-palčni na sončni svetlobi berljiv zaslon na dotik združuje tanko zasnovo in gumb za preprost dostop do radarja, ki omogoča, da na enostaven način izveste zgoraj omenjene parametre o svojem udarcu.

NAKUP

MERJENJE UDARCEV, ISKANJE NEVARNOSTI IN ŠE VEČ

Ne glede na to, ali hodite ali pa uporabljate voziček, bo s to najsodobnejšo merilno napravo pokrita prav vsaka luknja, za lažji transport pa je ta priročen golf GPS opremljen z magnetnim nosilcem, ki ga lahko pritrdite na voziček. Bluetooth omogoča brezžično posodabljanje igrišč, sistem pa je vnaprej opremljen z več kot 36 tisoč igrišči v 30 državah, ki z enostavnimi vmesniki skrbijo, da lahko brez težav igrate tudi na nepoznanih igriščih. Phantom GOLF GPS je opremljen še s kalkulatorjem za razdaljo udarcev, ki skrbi za merjenje vsakega zamaha, na voljo pa je tudi iskalec nevarnosti, s katerim se izognete vsaki pasti.

NAKUP

GB VOICE, KOLIKO ME LOČI DO KONCA?

Radi igrate sami tudi na potovanjih, ko se lahko pojavi jezikovna prepreka? Svojo golfsko igro si lahko olajšate z uporabo GB VOICE2 by GOLFBUDDY, govorno napravo GPS, ki s pritiskom na gumb odčita vaše razdalje do začetka, konca in v sredine zelenice. GB VOICE2 je popoln spremljevalec za vsakega igralca golfa, ki si želi majhno in lahko napravo, ki lahko nadomesti klasičen daljinomer, a zaradi svoje majhnosti ne ovira igralca pri igri. Kot omenjeno preprost govorni GPS s pritiskom gumba na glas prebere vašo razdaljo, izbirate pa lahko med 8 prednaloženimi jeziki z izbiro moškega ali ženskega glasu.

NAKUP

POSTANITE GOLFSKI DJ

Sprostite svojega notranjega DJ-ja na igrišču z napravo Wingman, prvim izdelkom te vrste, ki združuje visokokakovosten zvok z zmožnostjo sprejemanja zvočnih razdalj GPS in se z magnetno tehnologijo BITE priročno pritrdi na vaš voziček. Wingman se ponaša z izjemno kakovostjo zvoka ter enostavno uporabo, saj za posebno, neprimerljivo golfsko izkušnjo zahteva le preprosto povezavo z vašim glasbenim virom in aplikacijo Bushnell Golf. Da pridobite zvočne podatke o razdaljah do začetka, sredine in konca s 36.000+ igrišč po vsem svetu, le preprosto pritisnite gumb na snemljivem daljinskem upravljalniku in naprava bo vse drugo storila sama.

NAKUP

NIKOLI VEČ VAM NE BO ZMANJKALO BATERIJE!

Ali golfska igra pogosto zahteva izpraznjeno baterijo vašega pametnega telefona? Solarni polnilnik Bag Boy Solar Charge, naprava, ki s pomočjo sončne energije polni vaš pametni telefon, je pravi odgovor. Napravo preprosto pripnite na torbo za golf in polnjenje se bo začelo, brez čakanja na popolnitev kapacitet. Sistem sicer ponuja zmogljivo baterijo z zmogljivostjo 5000 mAh, ki potrebuje pet ur, da se popolnoma napolni.

NAKUP

TRENIRAJTE KAR DOMA

Po zaslugi golfskega simulatorja OptiShot 2 Golf Simulator lahko po novem trenirate vsak svoj strel kar doma, v vaši hiši, če le imate prostor za zamahovanje s palico. Ta simulacijska programska oprema je opremljena s posebno udarjalno blazinico, ki se priključi na vaš računalnik, vgrajeni senzorji pa bodo spremljali vaš zamah in pokazali, kako daleč bi žoga potovala v resnični simulaciji. Čeprav je osnovna enota vse, kar potrebujete za začetek, obstajajo dražji modeli, ki vključujejo mrežo in celo projektorski zaslon. S 16 zmogljivimi senzorji za udarec in 16 senzorji na palici lahko svojo igro resnično dvignete na višjo raven, v dežju ali soncu. OptiShot2 ponuja 15 v vnaprej naloženih standardnih igrišč in ključnih podatkovnih točk, ki vam pomagajo izboljšati igro.

NAKUP