ZVEZDNIŠKA KAMPANIJA, KI KAŽE MOČ IZBIRE

Nova kolekcija Aqua Terra Shades švicarskega proizvajalca ur OMEGA bo predstavljena s pomočjo treh mednarodnih zvezdnikov – ambasadorji blagovne znamke Eddie Redmayne, Zhou Dongyu in Zoe Kravitz so namreč sodelovali v domiselni oglaševalski kampanji, ki bo poudarila živahne nove modele.

Zoë Kravitz se je družini OMEGA pridružila leta 2022. Ameriška igralka, režiserka in manekenka si je prislužila veliko pohval s svojimi nastopi v seriji “Divergent”, filmih “Fantastic Beasts” in uspešni HBO-jevi seriji “Big Little Lies”, za katero si je prislužila nominacijo za nagrado Screen Actors Guild. Zablestela je tudi v vlogi Catwoman v “The Batman” in ni čudno, da ostaja ena najbolj iskanih posameznic v svetu glamurja.

Za promocijo obsežne nove linije ur se je Zoë kot rečeno pridružila kolegoma ambasadorjema Zhou Dongyu in Eddieju Redmaynu v namenski kampanji, imenovani »Every Shade of You«. Zhou Dongyu, priljubljena kitajska igralka je znana po svojih nastopih v številnih žanrih, od kriminalnega trilerja do romantične komedije. Je tudi najmlajša igralka, ki je prejela tri najpomembnejša priznanja v zgodovini kitajskega filma. Njen seznam nagrad vključuje naziv najboljšee igralke na 53. podelitvi nagrad Zlati konj leta 2016 za vlogo v filmu “Soul Mate” in naziv najboljše igralke za vlogo v filmu “Better Days” na 39. podelitvi hongkonških filmskih nagrad in 33. podelitvi nagrad Zlati petelin. Še zadnjo od trojice, angleški igralec Eddie Redmayne, je s svojim prefinjenim slogom dolgoletni ambasador podjetja OMEGA – podjetju se je pridružil že leta 2015. Slavni zvezdnik ima za seboj impresiven seznam referenc, vključno z z oskarjem nagrajenim nastopom v filmu “The Theory of Everything”, kot tudi drugimi priznanimi vlogami, kot so saga “Fantastic Beasts”, “The Trial of the Chicago 7”, “Les Misérables”, “The Danish Girl” in “The Good Nurse”.

Tema kampanije, ki slavi edinstveno osebnost vsakega uporabnika, je izražanje vašega individualnega videza z lastno izbiro barve. Ne glede na to, ali gre za živahnost odtenka Shell Pink ali sproščenost barve Sandstone, ta kolekcija je namenjena temu, da se ujema z vašim razpoloženjem. Kampanja zato vključuje vrsto drznih vizualnih elementov in filmskih posnetkov, ki razkrivajo vse plati značaja vsakega ambasadorja. Vsak je namreč oblečen v črno in obdan z množico barv – poklon živahni izbiri številčnic Aqua Terra.

Kolekcija Aqua Terra Shades ponuja različne tone številčnice s spektrom, ki sega od oceana do zemlje. Ure, ki so na voljo v velikostih 34 mm ali 38 mm, zato strankam ponujajo velikodušno izbiro, ki ustreza njihovemu slogu. Več lahko izveste v prodajalnah Slowatch in na spodnji povezavi.