ZNANA PRIZORIŠČA PRIHODNJIH IZVEDB PRVENSTVA BMW

Tik pred letošnjim prvenstvom BMW so danes v Wilmington Country Clubu (Delaware, ZDA) objavili prizorišča za leti 2025 in 2026 – Caves Valley Golf Club in Bellerive Country Club. Olympia Fields Country Club v Chicagu in Castle Pines Golf Club v Castle Rock, Kolodaro, južno od Denverja, sta že potrjena kot gostitelja za leti 2023 in 2024.

“Navdušeni smo, da prvenstvo BMW vrnemo na ta ikonična prizorišča, da damo izjemnim oboževalcem širših območij Baltimora in St. Louisa priložnost, da od blizu vidijo najboljše igralce na svetu,” je dejal Vince Pellegrino, višji podpredsednik WGA. turnirjev. “Ko razmišljamo o potencialnih gostiteljih, iščemo zahtevne postavitve, ki lahko oboževalcem in našim partnerjem PGA TOUR zagotovijo neprimerljivo izkušnjo. Caves Valley Golf Club in Bellerive Country Club sta popolna dodatka k našem asortimanu.”

BMW Championship, predzadnji dogodek končnice FedExCup PGA TOUR, sega v leto 1899, ko je debitiral kot Western Open. Je tretji najstarejši turnir na sporedu PGA TOUR, za OP Britanije in OP ZDA. Leta 2007 je BMW postal glavni partner dogodka.