ŽIVLJENJE RAZSVETLJENO OD STRASTI

Pri italijanski modno kozmetični znamki Giorgio Armani razkrivajo Sì Passione Éclat de Parfum, novo, močno izjemno interpretacijo ikone ženske dišave Sì. Sì Passione Éclat de Parfum, ki ujame razpoloženje drzne, moderne ženstvenosti, vzbuja šumečo moč strasti, ki osvetli življenje in mu da novi pomen. Parfum Sì, predstavljen leta 2013, je oda o neodvisnosti ženskega duha in prefinjenosti. Za sodobno chypre dišavo Sì je značilna gola barva.

Leta 2018 se Sì Passione pridruži naboru izdelkov Sì. Sadna, cvetlična dišava, ki reinterpretira Sìjevega duha skozi lečo strasti, ima Sì Passione živahen, temno rdeč odtenek. V letu 2022 Sì Passione Éclat de Parfum, cvetlična dišava vrtnice, s svojo prosojno rubinasto rdečo ujame razposajeno razpoloženje, ki opredeljuje dišavo. Sì Passione Éclat de Parfum pričara strast, ki človeka navduši, da razkrije svoje prednosti in da z milostjo ter neodvisnostjo osvoji svet. Z etosom reči »Sì to Passion« oziroma »Da strasti«, Sì Passione Éclat de Parfum prikliče duha drznega življenja, ki ga opredeljujeta svetlost in živahnost ter razsvetljuje strast. Sì Passione Éclat de Parfum razkriva nov, iskriv vidik dišave Sì Passione. Ime »Éclat«, ki pomeni »svetlost« simbolizira iskrive note dišave, od poživljajoče bergamotke do hrustljavega, sijočega akorda črnega ribeza, ki se zlijeta s svežimi notami vrtnice. Ta svetleča dišava, ki spada v družino cvetličnih vrtnic, je sestavljena iz številnih sestavin, ki so pridobljene odgovorno in trajnostno. Gre za bergamotko iz Kalabrije v Italiji, ki daje dišavi nezmotljiv občutek sijaja, vrtnica Damascena iz Isparte v Turčiji, in vrhunska infuzija burbonske vanilje z Madagaskarja. Trajnostni vir teh sestavin je simbol spoštovanja narave. Sì Passione Éclat de Parfum, ki ga je sestavila Julie Massé (MANE), ki je ustvarila originalno dišavo Sì Passione, se odpre s penečimi zgornjimi notami bergamotke, trajnostno pridobljene v Kalabriji v Italiji, s to svežo, sočno, citrusno noto, ustvarjeno za znamko Giorgio Armani. Ta element se združuje s svetlim akordom črnega ribeza, ki daje vonju še en vidik šumeče lahkosti in razkriva novo, hrustljavo, zeleno interpretacijo sadja, kar pa je podpis dišav Sì.

V srcu dišave sta dve očarljivi noti vrtnic, ki vzbujata dva različna, a dopolnjujoča se vidika ženskosti. Vrtnica Centifolia, ročno nabrana v francoski regiji Grasse, v noti vsebuje mehak, pudrast, pastelni učinek, zlit z limonino plastjo in subtilnim, popranim vidikom. Medtem pa vrtnica Damascena, pridobljena s trajnostnimi in odgovornimi procesi, izvira iz Isparte, turškega »mesta vrtnic«, in izkazuje velikodušne, ženstvene in značilne vidike rože. Osnovo dišave sestavljajo beli mošusi, ki dišavi dajejo čisto, mehko in čutno kakovost, vrhunska infuzija burbonske vanilje z Madagaskarja pa prinaša topel, pomirjujoč učinek, ki je hkrati opojen in začinjen. Dišava je hkrati lahka in sveža, hkrati pa mehka in ovijajoča. Vrhunska infuzija burbonske vanilje z Madagaskarja je pridobljena prek trajnostnega in odgovornega programa, zasnovanega za podporo lokalnim skupnostim. Trajnostno pridobivanje vanilje z Madagaskarja v okviru programa z nevladno organizacijo Fanamby daje prednost dobaviteljem, ki zagotavljajo zanesljivo delo in dohodek ranljivim ljudem, poleg tega pa diverzificira prihodke v regiji za izboljšanje lokalnega preživetja ter podpira proizvajalce, da poleg vanilje pridelujejo tudi riž in kavo. Ta program je zagotovil tudi pogozdovanje 150 hektarjev mangrovega gozda na Madagaskarju, ki varuje biotsko raznovrstnost regije in naj bi koristil vsaj 30 odstotkov malih kmetov na tem območju. Sì Passione Éclat de Parfum je predstavljen v ikonični, značilni steklenički Sì, katere prozorno steklo je odeto v žareč, rubinasto rdeč zunanji lak. Sijoča rdeča steklenička, ki zajema sijaj dišave, sije kot dragulj, ki ujame svetlobo.

Steklenička ima vtisnjen logotip Sì Passione v ikoničnem zlatem tonu, medtem ko se pojavi v novem svetlem rdeče-oranžnem odtenku na temno rdeči zunanji embalaži dišave. Poleg tega je sijajni črni pokrovček v obliki kamna podpis dišav Sì, prav tako eleganten zlati prstan okoli vratu steklenice, ki daje eleganten pridih. Steklenička Sì Passione Éclat de Parfum se blešči kot dragi kamen ter namiguje na to, kako lahko strast razsvetli življenje. Po predstavitvi Sì Passione Éclat de Parfum je kolekcija dišav Sì zdaj sestavljena iz petih edinstvenih in prepoznavnih dišav, od katerih vsaka predstavlja drugačen vidik vizije Sì ženskosti.