ŽIVLJENJE NA MORJU

Hot Lab se ogreva. Nagrajeni oblikovalski studio s sedežem v Milanu je pred kratkim na motorni jahti FIFTY-FIVE zaključil osupljiv projekt po meri. Ta 41-metrska jahta je bila zgrajena v turški ladjedelnici Yıldız Gemi s pomočjo zunanje zasnove in pomorske arhitekture Ginton Naval Architects in Liman.

Hot Lab ve, kako majhno idejo spremeniti v mojstrovino, zato sta bila oba partnerja, Enrico Lumini in Antonio Romano, skupaj z ekipo Hot Lab imenovana za zasnovo razporeditve, notranje opreme/dekorja in zunanjih podrobnostih. Studio s sedežem v Milanu je, da bi dopolnil že tako izjemen M/Y FIFTY-FIVE, delal z smiselno umetnostjo, sodobnim klasičnim dizajnom in družinsko usmerjeno postavitvijo. Izkušeni lastnik je svoje prejšnje plavilo nadgradil z novo 41 metrsko jahto s ciljem, da v največjem udobju in vrhunskem slogu gosti svojo veliko družino. Razporeditev je bila premišljeno zasnovana tako, da lahko sprejme sinove, hčere in vnuke. FIFTY-FIVE lahko sprejme 12 gostov v 6 sobah, vključno z glavno kabino na glavni palubi in dvema VIP kabinama, eno VIP prečno kabino in eno dvojno kabino Twin na spodnji palubi. Lastniki so pri gradnji te jahte razmišljali o družini, zato je 12 na voljo tudi ležišč in 3 postelje Pullman za otroke, ki spijo v isti sobi s starši.

Udobna in premišljeno urejena družabna območja vključujejo glavni salon in jedilnico na glavni palubi s pohištvom Minottija, med tem ko dodatni bivalni prostor in jedilnico na zgornji palubi krasi pohištvo Royal Botania. Vsa posteljnina in okrasne blazine v notranjosti in zunanjosti so delo podjetja Missoni Home. Izstopajoče funkcije na krovu M/Y FIFTY-FIVE vključujejo telovadnico z opremo podjetja Technogym, bazen na zgornji palubi in jacuzzi, obdan z ležalniki in barom. Hot Lab je skupaj s podjetjem Dahlgren Duck sodeloval pri vseh okrasnih elementih na krovu, vključno z vazami, okvirji, okraski, knjigami…