“ŽELIM SI”

Podjetje Graff je ob tem napovedalo začetek praznične kampanje “Želim si”, ki slavi bleščečo radost nakita, darilo, ki uresniči prav vsako željo, želeno, prejeto ali podarjeno, za vse tiste, ki cenijo lepoto in čutnost diamantov in draguljev ter vedo, da si zaslužijo tudi najboljše. Kampanja, v kateri nastopa očarljiva in elegantna nizozemska manekenka Rianne Van Rompaey, vključuje izjemne, brezčasne kose nakita, ki jih je oblikovala nekdanja urednica revije Vogue Paris Emmanuelle Alt, fotografiral pa Mikael Jansson v legendarni vili La Vigie na Azurni obali v Franciji. Dragi kamni neprimerljive redkosti, smaragdi, rubini, rumeni in beli diamanti počastijo živahne in drzne barve sezone. “Graffova praznična sezona je praznovanje razkošnih barv, svetlosti in veselja.

V tej kampanji smo združili izbor naših najbolj posebnih in navdušujočih draguljev, veličastne stvaritve, ki jih lahko nosimo, ljubimo in cenimo danes ter jih prenašamo iz generacije v generacijo in na tej poti ustvarjamo svoje zgodbe, kar je najboljši seznam želja Graffa.” Podjetje Graff, ki ustvarja zgodovino diamantov, je znano po brušenju in poliranju številnih najbolj znanih in dragocenih kamnov na svetu. Hiša je postala vodilna na svetu za dragulje enormne velikosti in izjemnosti in prav to strokovno znanje je vgrajeno v vsako zasnovo izdelkov z neprimerljivo strastjo do popolne odličnosti. Več kot pol stoletja je podjetje Graff delovalo v samem vrhu industrije visokega nakita, kjer je odkrivalo in izdelovalo diamante, ki so bleščeči in redki, ter skrite čudeže zemlje preoblikovalo v spektakularne kose nakita, ki ganejo srce in vznemirjajo dušo. Podjetje je leta 1960 ustanovil Laurence Graff OBE in ostaja družinsko podjetje, katerega direktor je danes Francois Graff.

Še danes pot vsakega dragulja nadzoruje član družine Graff, ki v vsaki fazi pokaže strast, izkušnje in brezkompromisno pozornost do podrobnosti. Z več kot 60 trgovinami po vsem svetu je podjetje Graff ambiciozno zraslo od ustanovitve v Združenem kraljestvu do globalne prisotnosti. V svoji bogati zgodovini je podjetje Graff postalo vodilno na svetu za diamante, ki so redki, veliki in izjemni. Morda je najbolj opazno, da je hiša prevladovala na seznamu zgodovinskih in pomembnih surovih diamantov, odkritih, brušenih in poliranih v tem stoletju. Med temi izjemnimi diamanti so 302,37-karatni Graff Lesedi La Rona, največji diamant z najvišjo barvo in čistostjo, ki ga je kadar koli certificirala GIA, in največji kvadratni smaragdni diamant na svetu, Graff Venus, Lesotho Promise, Delaire Sunrise, Wittelsbach-Graff, Graff Perfection, Graff Pink in Golden Empress. Njihovi edinstveni visoki dragulji so zasnovani in izdelani v njihovem londonskem ateljeju, kjer njihovi mojstri obrti uporabljajo oblikovalske tehnike, ki temeljijo na posameznem kamnu, da posebej poudarijo lepoto vsakega posameznega kamna. Ta zelo oseben pristop velja tudi za njihov poročni nakit, saj kolekcije zaročnih prstanov Graff vsebujejo edinstvene nastavke, ki prav posebej slavijo vsak diamant.