ZAKAJ SI NEBI OLAJŠALI IGRE?

Bushnell Golf, vodilni na trgu elektronskih merilnih naprav, je poleg novih včeraj predstavljenih optičnih merilcev predstavil še dva nova dodatka k svoji ponudbi Wingman GPS zvočnikov: Wingman View in Wingman Mini.

Wingman View, ki združuje tehnologijo GPS in Bluetooth ter ponuja popolnoma nov zaslon LCD, omogoča igralcem prikaz avdio in vizualne razdalje spredaj, v sredini in zadaj ter do šest vizualnih nevarnosti na vsako jamico, vse med poslušanjem glasbe prek mobilnega telefona s pomočjo aplikacije. Odstranljiv magnetni daljinski upravljalnik BITE enostavno pritrdi daljinski upravljalnik na vrh enote Wingman View in ponuja GPS razdalje, popoln nadzor glasbe, predstatitve jamic in prilagojena sporočila s pritiskom na gumb.

Wingman Mini (naslovna forografija) pa je na drugi strani majhen zvočnik z močnim učinkom in je idealen tako za “sprehajalce” kot uporabnike vozičkov. Oboje je sposoben zalagati z zvočnimi GPS razdaljami, predstavitvami jamic in prilagojenimi sporočili, pohvali pa se z integriranim magnetnim nosilcem za voziček BITE, vodoodporno konstrukcijo IPX7, 10-urno življenjsko dobo baterije in sponko za karabin za enostavno pritrditev na vašo torbo za golf ali zanko za pas.

Wingman View in Wingman Mini imata tudi brezplačen dostop do vodilne mobilne aplikacije Bushnell Golf Mobile App. Novi zvočniki Wingman View in Wingman Mini GPS poudarjajo stalno zavezanost podjetja Bushnell Golf, da igralcem zagotovi inovativne izdelke, ki uporabljajo vrhunsko tehnologijo. Poleg tega zvočniki uporabljajo pre omenjeno tehnologijo Bushnell Golf Magnetic BITE, ki omogoča pritrditev zvočnikov na kateri koli voziček za golf brez potrebe po poprodajnem adapterju, kot tudi tehnologijo združevanja zvočnikov TWS.

Oba modela bosta na voljo pri trgovcih po vsem svetu od aprila.