ZAIGRAJTE NA NESKONČNE NOTE

V začetku letošnjega leta je Hermès s trajnostno kolekcijo luksuznih šmink pritegnil veliko pozornosti lepotnega sveta. Zdaj francoska hiša strankam omogoča, da naenkrat kupijo kar 24 barv različnih barv te šminke. Posebna izdaja, ki so jo poimenovali “24-barvni klavir”, nas pričaka v posebni darilni škatli, ki je dobesedno dolga kot klavir in obsega kar 88,3 centimetrov dolžine. Poleg škatle je paket skrbno zapakiran v ikonično oranžno vrečko, set pa obsega tudi prepoznavne odtenke kot so “Beige Naturel”, “Rouge Orange” in “Rose Lipstick”.

 

 

»Barve so zame kot glasbene note. Njihovo kombiniranje ustvarja zvočnost in harmonijo ter sestavlja vrsto barv, kot so glasbene lestvice,« je navdih za novo izdajo pokomentiral kreativni direktor Hermès Beauty Jérôme Touron. »24 barv naših šmink odzvanja skupaj kot klavirske tipke. Če imate pod nadzorom vse, lahko igrate v neskončnost.

 

“24-barvni klavir”, omejen na 440 kompletov, bo izšel okrog 15. novembra na izbranih Hermèsovih lokacijah, cena pa zaenkrat ostaja skrivnost.