ZABLESTITE ZARADI PRAVIH RAZLOGOV Z GALVIN GREEN

Pred začetkom prvega letošnjega glavnega prvenstva Masters, ki bo konec tega tedna potekalo na legendarnem igrišču Augusta National, Galvin Green, ena najbolj priljubljenih golfskih znamk, znana po svojih visokokakovostnih oblačilih, predstavlja omejeno kapsulno kolekcijo First Major of The Year z novo nepremočljivo jakno in dvema majicama s cvetličnim potiskom, ki poosebljata kultne znamenitosti, povezane z nestrpno pričakovanim dogodkom.

Kolekcija je navdihnjena s ključnim odsekom jamic in pisano botanično pokrajino, ki je sinonim za eno najbolj tradicionalnih prvenstev v golfu, sestavljajo pa jo sodobna jakna AMEN GORE-TEX lahko rečemo modnega videza in dve polo majici MOORE v svetlih barvah. Zanimivo je, da v teh treh osvežujočih oblačilih najdemo skupaj osem značilnih barv. Med njimi najdemo zeleno in rožnato (Golf Green ter Azalea Pink) ter poudarke rumene barve, ki so uporabljeni na imenu in logotipu blagovne znamke v čast slavnim zastavnim palicam in logotipu turnirja.

“Naša jakna, navdihnjena s tistimi, ki jih nosijo caddyji, ki smo jo za ta poseben dogodek predstavili lani, je bila tako priljubljena, da smo razvili še en slog in dve dodatni polo majici,” je povedal oblikovalec Batur Raza Muhammad. “Z novo jakno AMEN smo želeli igralcem golfa ponuditi vrhunsko raven zmogljivosti, ki je potrebna na nepozabnem odseku proti začetku zadnje devetice na svetovno znanem igrišču Augusta National, hkrati pa ponuditi izjemno sodoben videz. Majice MOORE so na drugi strani polne svetlih barv in spominjajo na simbolične azaleje in nedotaknjene zelene fairwaye, na katerih igrajo najboljši igralci golfa v enem najbolj razburljivih tednov na golfskem koledarju. Živahne majice se odlično dopolnjujejo z jakno in v kolekcijo vnašajo pridih razkošja, hkrati pa so vabljive in prepričani smo, da bodo pritegnile pozornost ljubiteljev golfa po vsem svetu,” je dodal.

Jakna AMEN GORE-TEX Paclite® s polnim zapenjanjem je izdelana iz tkanine, odobrene s strani bluesign®, kar pomeni, da zagotavlja 100-odstotno vodo in vetrovno odpornost ter odlično zračnost. Pretežno svetlo siva jakna z belimi oblogami je zasnovana za neomejeno svobodo gibanja in ponuja kontrastni potisk vdolbinic žogice za golf ter rumeno-zeleni logotip blagovne znamke na prsih, kar zagotavlja izjemno privlačen videz. Premaknjen stranski šiv in elastična vrvica na spodnjem robu zagotavljata popolno prileganje, sprednji žepi pa poskrbijo za tople in suhe roke.

V nadaljevanju je rožnata majica MOORE zasnovana tako, da zajame sijočo cvetlično okolico in vključuje sedem različnih barvnih odtenkov, vključno z Azalea Pink, Blush Pink, Deep Pink, belo, Golf Green, Holly Greenter ter poudarki rumene barve. Za konec je tu še zelena majica MOORE, ki odraža drzno zeleno pokrajino z uporabo barv Golf Green in Holly Green ter subtilnih odtenkov bele barve in mikro poudarkov rumene barve. A to še ni vse, mikrotočkovni vzorec na obeh slogih majic zagotavlja drzno teksturo, ki deluje v skladu s sodobnimi modnimi trendi in skrbi, da bodo igralci golfa izstopali zaradi pravih razlogov. Obe polo majici MOORE sta izdelani iz tkanine VENTIL8™ PLUS, ki zagotavlja odličen prenos vlage in zračnost, tako da telo ostane suho in hladno, hkrati pa nudi zaščito pred UV žarki 20+ pri visokih temperaturah. Elegantni majici sta preprosti za vzdrževanje, saj se hitro sušita in ju ni treba likati.