Z ZAPUŠČINO PREŽETE NOVOSTI

Mercedes-Benz je uradno predstavil več sprememb, ki krasijo novo serijo G-Class 2020, vključno z novim terenskim »puščavskim« načinom. Mercedes-Benz G-Class 2020 bo na voljo v treh novih barvah, navdahnjenih z dediščino znamke in sicer Classic Grey, Green, in China Blue, vse tri barvne možnosti pa se poklonijo barvam Geländewagen.

2020 Mercedes-Benz G-Class Three Heritage-Inspired Colors G350d G63

Pogonski sklop, do katerega lahko dostopate s stikalom Dynamic Select, je po novem prilagojen tako, da omogoča več oprijema na pesku, saj premik prestave poveča linearno povratno informacijo stopalke, med tem ko prilagodljiv dinamični stabilizacijski sistem ESP pomaga povečati zmogljivost razreda G na omenjeni površini. Mercedes je povečal tudi seznam standardne opreme vozila, na katerem najdemo nekaj prej dodatnih možnosti, kot sta nabor digitalnih instrumentov in notranje vzvratno ogledalo brez okvirja.

2020 Mercedes-Benz G-Class Three Heritage-Inspired Colors G350d G63

Lastniki luksuznega terenskega vozila lahko svojemu vozilu dodajo tudi priljubljeni Night Package, možnost prilagoditve, ki jo lahko izberete, ne da bi se odločili za paket AMG ali možnost nerjavečega jekla. Novi komplet 20-palčnih alu platišč s petimi kraki je možno izbrati tudi v  barvnih možnostih high-gloss black ali Himalaya Grey.