Z BOSSOM STILSKO ZIMSKO, NA TEKMI ALI PO NJEJ!

Najnovejša kolekcija sledi prvemu sodelovanju z blagovno znamko, rojeno v Chamonixu, leta 2022. Nova kapsula BOSS x Perfect Moment vsebuje moške, ženske in spolno nevtralne kose ter ponuja izstopajoče smučarske sloge, pri katerih so v ospredju kakovost, prileganje in funkcionalnost. S sodelovanjem s Perfect Moment – premierno, v zmogljivost usmerjeno, modno in oblikovalsko usmerjeno blagovno znamko smučarskih oblačil – BOSS zaseda svoje mesto na smučiščih in izven njih, postaja opazen kot blagovna znamka, ki jo nosijo navdušenci nad smučanjem in deskanjem na snegu, ter prinaša svež vetrič prefinjenega sloga BOSS na smučišča in vročih kotičkih po smučanju. Ključni slogi v ponudbi BOSS x Perfect Moment, ki temelji na učinkovitosti, vključujejo jakne iz softshella, smučarske hlače v značilnem razvlečenem kroju Perfect Moment in izolirne celostne hlače. Kapsula vsebuje tudi modele, ki jih je mogoče nositi tudi zunaj smučišč, kot so puloverji s sloganom, pletene jopice s kapuco in termo topi. Usklajeni dodatki, od rokavic in kap, do torb in očal, zaokrožujejo kolekcijo v živahnem slogu.

Barvna paleta kapsule združuje klasične nevtralne odtenke BOSS – črno, belo in sivo – z drzno močjo rdeče barve. Izdelki so obogateni s poustvarjenimi podrobnostmi in izrazitimi potiski, vključno s športnimi šivankami in rdečim, črnim in belim vzorcem houndstooth, ki vključuje ikono zvezdice Perfect Moment. Kapsula in kampanja BOSS x Perfect Moment bosta premierno predstavljeni na hitri tekmi Matterhorn Cervino Speed Opening, prvi tekmi za prečkanje meje v zgodovini svetovnega pokala v alpskem smučanju. BOSS je uradni partner dogodka. Tekma Matterhorn Cervino Speed Opening, ki se začne v švicarskem Zermattu in konča v italijanski Cerviniji, ponuja izjemno pokrajino in resnično edinstveno izkušnjo tako za udeležence kot za gledalce. Dogodek je najvišja tekma v alpskem smučanju in prvi spust na ledeniku – svetovno znanem Matterhornu – in je inovativen zimski športni izziv, ki odraža pionirski duh podjetja BOSS.

Sponzorstvo blagovne znamke na dirkah bo vidno na celotnem prostoru dogodka, kjer bodo logotip BOSS in ikonične črte na transparentih ob straneh proge. Med vsemi dnevi dirk bo privlačen lok, ki označuje mejo med Švico in Italijo, okrašen z blagovno znamko BOSS. Zunaj proge bodo množice navduševale velikanske napihljive črke z logotipom. V območju VIP bosta bar BOSS in razgledna terasa urejena v slogu in barvah, značilnih za to blagovno znamko, prostor pa bo namenjen igri smučarskega izziva, ki jo sponzorira BOSS. Na moških tekmah bo kaskado pogumno zaznamovala blagovna znamka BOSS, tekmovalci bodo oblečeni v naprsnike z napisom BOSS. Pred začetkom dnevnih dogodkov bo oba dneva po progi poletelo jadralno padalo BOSS, ki bo navdušilo občinstvo. Na ženskih dirkah bo blagovna znamka BOSS krasila startno hišico na vrhu proge in transparente ob progi. Kolekcija kapsul BOSS x Perfect Moment je na voljo od novembra 2023 v izbranih trgovinah BOSS po vsem svetu, na spletni strani boss.com in perfectmoment.com/en-gb. Cene se gibljejo od 119 EUR za kape do 1 800 EUR za moške smučarske enodelne hlače.