Z BARVAMI POPESTRITE SVOJO IGRO

FootJoy, ena najbol priljubljenih znamk čevljev v golfu, bo to pomlad v polnem razcvetu, saj bodo v četrtek, 6. aprila, izšle štiri nove omejene izdaje v pastelnih barvah.

Paket “Pastel Pack” izboljšuje sodobno klasično serijo Premiere Series Field z bogatimi, debelimi podplati in poudarki v pastelnih barvah. Subtilni izstopajoči modeli bodo na voljo za moške v modri barvi Powder Blue, rožnati Primrose Pink in rumeni Hazy Yellow. Izdana bo tudi ženska različica v barvi Primrose Pink na novem modelu Premiere Series Issette, ki ponuja odstranljivo zaščito zgornjega dela.

“Pomlad vedno prinese večjo stopnjo navdušenja za vse igralce golfa,” je dejal Patrick Trubiano, direktor za upravljanje izdelkov pri podjetju FJ Footwear. “S to ekskluzivno ponudbo iz serije Premiere smo želeli igralce spodbuditi, da ob vrnitvi na igrišče izboljšajo videz svoje obutve.”

Navijači bodo lahko sveže pastelne barve opazovali že čez vikend na turnirju Masters, saj jih bo na tekmovanjih nosilo več ambasadorjev znamke FootJoy, med njimi Will Zalatoris, Max Homa in Cameron Young.

Pastelni modeli Premiere Series bod na spletni strani footjoy.com in partnerskih maloprodajnih kanalih na voljo od četrtka, 6. aprila.