YAMAHIN VOZNI PARK JE PRIPRAVLJEN NA GOLFSKE AVANTURE

Znano je, da mojstri znamke YAMAHA v svoje izdelke vložijo strast ter 65 let inovacijske in proizvodne odličnosti, zaradi česar lahko stranke v celoti uživajo v vseh dejavnostih, tako v prostem času, na poklicnih poteh ali v poslovnem segmentu. Cilj je preprost – ustvariti izdelke, ki življenjem posameznikov ali podjetij dodajo še več kakovosti. In temu je namenjena nova linija vozičkov za golf Drive² ob 65 letnici podjetja, več pa spodaj.

Dejstvo je, da inženirsko strokovno znanje še nikjer ni imelo takšne dodane vrednosti kot v široki ponudbi modelov v najnovejši liniji. Vožički za golf so zasnovani tako, da čas na igrišču predstavlja pravi užitek za igralce, hkrati pa vaši novi spremljevalci prinašajo najnovejše poslovne možnosti in prednosti za lastnika igrišča oziroma upravljavca objekta. Rezultat? Vsi so zmagovalci. Od vrhunskega vodilnega modela Drive² AC AGM do osupljive serije Drive² s petimi modeli – na voljo je popolna izbira tihih, varčnih bencinskih ali električnih vozil, ki so kos vsem nalogam na igrišču ali v letovišču oziroma okoli njega.

Vrhunsko vozilo za golf Drive2 AC AGM je zaradi svoje kombinacije funkcij, ki koristijo tako lastniku kot vozniku, popolna poslovna izbira. Zmogljiv 3,3-kilovatni električni motor in najnovejši visokozmogljiv akumulator Trojan AGM zlahka opravita z dolgimi hribovitimi tereni ter skupaj z izjemnim udobjem v notranjosti poskrbita za vožnjo z neprekosljivim slogom in razkošjem.

Štirje drugi modeli Drive², ki se ponašajo s številnimi naprednimi funkcijami in prvovrstnimi možnostmi vrhunskega modela AGM, razširjajo izbiro razpoložljivih virov energije in možnosti, ki zagotavljajo, da je izbrani model popolnoma primeren za zadano nalogo in bo zagotovil pravi užitek vsakomur.