VZNEMIRLJIVA PRIVLAČNOST GIVENCHY IRRESISTIBLE

V teh dneh nas prebuja v pomladi nova toaletna voda Givnechy Irresistible Eau de Toilette. Čudovita Fran Summers pooseblja to vznemirljivo dišavo in znova vzpostavi poziv k prepuščanju ter nas spodbuja, da gremo še korak dlje. Magnetna sila vonja Irresistible je neizprosna. Pravi koncentrat čistega zapeljevanja, opojnega vonja, ki združuje in odzvanja z osvobajajočim naletom smeha. Zaplešimo! Steklenička dišave Givenchy Irresistible odraža svežino in sijaj nove toaletne vodice. Zasnova reinterpretira znak Givenchy skozi prizmo, skozi bleščeče večplastno steklo, ki se poigrava s svetlobo in prevzame kanček rožnatega vonja. Oblika prizme je kot dragoceni kalejdoskop z dozo mode, koščkom rožnatega traka, ki objema vrat dišave. Dišavo Givenchy Irresistible Eua de Toilette so ustvarili Fanny Ball, Dominique Ropion in Anne Flipo. Predstavljajo nam dišavo, prepojeno s sijočo, sadno vrtnico in nežnim mošusom, prežetim z lesnimi notami. V objemu svežine rožne vode vonj postane kristalno čist in srčen. V kombinaciji z izjemno elegantnim irisom vrtnica prevzame neprekosljivo popolnost, ki nosi ostre note popka črnega ribeza. Ko se narava cvetnega šopka sreča z olesenelim obrazom cedre, popolna fuzija z belim mošusom ustvari učinek druge kože. Nova, sijoča in neustavljiva toaletna vodica Givenchy je koncentrat ženstventosti, ki se potopi v prostranstvo svežine. Fran Summers je tudi sama po sebi neustavljiva zaradi svoje živahnosti in naravne lepote. Magnetizma, s katerim ostaja zvesta sama sebi. Njena ekipa sledi njenim stopinjam, Larsen Thompson, Ambroise Mendy, Lea Elui … so svobodomiselni tako kot ona, drzno izražajo svoje osebnosti. Nikogar ne kopirajo, odkrivajo skrajne meje, so svobodne in unikatne, preprosto neustavljive!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francesca (@fransummers)

Ste obraz dišave Givenchy Irresistible. Kaj to pomeni vam? Zakaj ste se odločili, da postanete obraz dišave francoske znamke Givenchy?

Fran Summers: Kar noro je pomisliti, da sem obraz tako kultnega vonja. Razburljivo je že razmišljati o tem. Zdi se mi, da ta dišava odraža vse, kar sem želela biti v svoji karieri. Ob tem sem se poskušala izraziti iskreno, ne da bi zadrževala svojo ekscentrično plat. Rada se zabavam in tega ne želim skrivati. Ta dišava vse to tudi popolnoma združuje.

 

Kakšna je vaša vizija Givenchyjeve ženske?

Fran Summers: Moja vizija Givenchyjeve ženske je pravzaprav točno takšna. To so ženske, ki se ne bojijo biti to, kar so in so zmožne živeti tako, kot si res želijo. Brez omejitev in brez kakršnegakoli oklevanja.

 

Kako bi opisali parfumsko vodo Givenchy Irresistible eau de Parfum?

Fran Summers: Irresistible Eau de Parfum bi opisala kot mladostno, svežo in vznemirljivo dišavo. Daje mi neke vrste dodatni zagon, ki ga potrebujem. Včasih, ko se zjutraj zbudiš, obstaja ena stvar, ki jo potrebuješ za pravilen začetek dneva. Zame je ta dišva popoln način, da se spomnim, kako življenje ni nujno dolgočasno, kako se lahko zabavate in kako lahko počnete, kar si želite. To je vaše življenje!

 

Kaj pa menite o novi toaletni vodi Givenchy Irresistible Eau de Toilette?

Fran Summers: Všeč mi je kombinacija mladostne energije s cvetličnimi notami. Prva jutranja in dišeča nota, ki skozi mene pošlje val samozavesti, počutim se tako pripravljeno preživeti dan in noč!

 

Kaj vam osebno predstavlja parfum?

Fran Summers: Vonj je bil vedno velik del mojega življenja, ker mi vzbuja lepe spomine in ima moč, da nas popelje drugam. Vsak moj spomin ima povezavo z vonjem. Moj najljubši spomin na parfume je bil venomer povezan s sestro. Vse življenje je nosila enak vonj, ki je služil kot neke vrste izjava njenega značaja. Vsakič, ko sem z njo, me ta vonj spominja na vse posebne čase, ki sva jih preživeli skupaj.

Kaj po vašem mnenju žensko naredi neustavljivo?

Fran Summers: Moj osebni pogled na neustavljivo žensko je ženska, ki je pripravljena biti prijazna v vseh situacijah in se nikoli ne boji sramotiti! Nekaj tako vznemirljivega je pri tej ženski, ker je ne moti, kaj drugi mislijo o njej in živi po svojih lastnih pravilih!

 

Kako bi opisali vzdušje tv in digitalne kampanje za novi vonj?

Fran Summers: Vzdušje obeh kampanj mi je bilo tako všeč, ker sta resnično izpostavili mojo osebnost. In zelo sem vesela, da lahko to energijo delim skozi zaslon. Sodelovanje z ekipo in plesalci je prineslo tudi dodaten dih življenja. Ker nisem profesionalna plesalka, je bilo res spodbudno videti te ljudi, ki plešejo vse življenje in ki v vsem najdejo ritem. Res me je pritegnilo in opolnomočilo! Celotna ekipa je bila res neverjetna, ne bi mogla zahtevati, da bi bili ob meni boljši ljudje. Trenutek, ki je zame resnično ostal zapečaten, je bil eden zadnjih trenutkov, ko smo sestavili krog in skupaj ustvarili res sproščeno plesno točko. Energija v sobi je povzročala zasvojenost in vsi smo se histerično smejali in plesali. Komaj čakam, da vsi delite z menoj energijo skozi kampanjo #irresistibleisme. Komaj čakam, da vidim vse naše neustavljive plesne gibe!

 

Kateri je bil najboljši lepotni nasvet, ki ste ga dosedaj prejeli?

Fran Summers: Mislim, da je najboljši lepotni nasvet, ki sem se ga naučila, biti prijatelj sam sebi. Včasih namreč pozabimo, da je naše telo edino, kar imamo in če boste šli spat in se zbujli vsak dan v njem, ga morate vse življenje obarvnavati tudi kot telo. To lahko pomeni karkoli, od gledanja v ogledalo in nasmejanega razmisleka do odhoda na telovadbo ali masažo, samo zato, da si zagotovite najboljšo možno nego. Lepota je na prvem mestu od znotraj in kako se najprej dobro obnašate do samih sebe. Imam zahteven urnik, ki vključuje veliko mednarodnih potovanj in časovnih omejitev, zato moram biti nenehno v popolni fizični pripravljenosti, da lahko premagam časovne razlike in opravim obveznosti, ki vskočijo v zadnjem hipu. Občutek energije in vadba mi zelo pomagata in me osredotočita in uravnotežita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francesca (@fransummers)

Kako bi opisali sebe, vaš osebni slog?

Fran Summers: Moj osebni slog ima veliko različnih obrazov, en dan bom nosila pete in obleke, naslednji dan pa bom v kavbojkah in supergah. V svojem življenju uživam v igranju toliko različnih vlog in vsak drugačen outfit, ki ga nosim ali oblečem, prinaša posebno, drugačno energijo.

 

Kaj vas žene dalje?

Fran Summers: Tisto, kar me žene v življenju, je otroško prepričanje, da iz sebe ne bom nikoli ničesar naredila. Odraščala sem z ustrahovanjem in se ves čas spuščala do točke, ko sem mislila, da nikoli ne bom dosegla ničesar vrednega. Poleg tega sem videla očeta, ki je iz nič ustvaril veliko. Želela sem ga narediti ponosnega in mu pomagati, kolikor sem le lahko. Mislim, da je bil to zame največji dejavnik, ne samo, da si dokažem, da sem lahko lepa in naredim nekaj neverjetnega, ampak tudi, da s tem izpostavim trud mojega očeta. Toliko ciljev želim doseči še v prihodnosti, naj gre za pomoč ljudem ali izboljšanje in izpopolnjevanje samega sebe. V tem življenju želim doseči veliko. Želim biti nekdo, ki sem ga potrebovala ob sebi, ko sem bila mlajša.

 

Na koncu, imate morda kakšen nasvet, kako se vsaj malo sprostiti in zabavati v tem mračnem covidnem obdobju, ki ga preživljamo vsi skupaj?

Fran Summers: Preteklo leto je bilo za vse nas velik izziv. Številni, tako kot jaz, so se v nekem trenutku znašli izgubljeni. Bila pa sem privilegirana v smislu, da sem imela v neposredni bližini tiste ljudi, ki jih imam rada. Tako sem zelo hvaležna, da sem lahko z njimi delila te male trenutke sreče. Vzela sem si čas, da sem izvedela tudi več o sami sebi. Večino pandemije sem bila sama, zato mi je ples resnično pomagal! Poglobila sem se v glasbo in v gibanje. Naj gre za nore plesne zabave v spalnici ali sproščujočo jogo z zvoki lastnega dihanja … V vsakdanjem življenju sem našla nekaj zabavnega. Čas in življenje sta v resnici tisto, kar je najbolj dragoceno in ko to enkrat ugotoviš, potem v vsakem trenutku odkriješ lepoto.