VSTOPITE V NOVO DIMENZIJO OLED

Samsung slovenskemu trgu predstavlja novo dimenzijo na področju OLED televizorjev in je za prednaročnike pripravil posebno ponudbo. V času prednaročila televizorja 195 cm (77″) S95C OLED 4K HDR Smart TV (2023) vam Samsung podarja prihranek v višini 300 evrov in darilo po izbiri. Izbirate lahko med paketom The Freestyle, ki vsebuje prenosni projektor The Freestyle, torbico in ovitek zanj, ali zvočnik Soundbar HW-Q990B.

Svetlejši in boljši televizor OLED, ki je pod vsakim kotom videti odlično

Tako je televizor 195 cm (77″) S95C OLED 4K HDR Smart TV (2023) ocenila publikacija Tech Review in mu podelila oznako “Urednikova izbira” (Editor’s choice). Novinar John Archer je o njem med drugim zapisal: “Daleč najbolj privlačna lastnost modela S95C je, da nam predstavlja drugo generacijo Samsung plošče Quantum Dot OLED. Njen vrhunec je približno 40-odstotna dodatna svetlost, ki jo dosega. Hkrati je S95C izjemno dober igralni monitor. Na področju kakovosti slike so njegova nova svetlost, barvni razpon, ostrina in podrobnosti odlični partnerji za ostro in dinamično grafiko 4K HDR, ki jo vse pogosteje srečujemo v sodobnih igrah, zaradi česar so vaši najljubši igralni svetovi še bolj intenzivni in privlačni. Televizor je resnično spektakularen.”

Spoznajte premium televizor izjemne velikosti

Druga generacija Samsung OLED televizorja prinaša izjemno izkušnjo gledanja. Sijajno 4K kakovost slike dopolnjuje 20 različnih nevralnih omrežij, ki zagotavljajo, da resnično začutite moč 4K ločljivosti. Inovativna Samsung OLED tehnologija omogoča najtemnejše globoke odtenke črne, povsem čisto belino in vse odtenke barv s pomočjo najnaprednejših samodejno osvetljenih slikovnih pik, ki jih poganjajo kvantne pike. Vse to se dogaja na impresivnih 195 centimetrih (77 palcih) tega premium televizorja. Tudi zvok ne zaostaja za sliko, saj Dolby Atmos izkušnja z zvočniki zgornjega kanala omogočajo večdimenzionalni zvok, ki gledalca ponese v središče dogajanja. Televizor se ponaša tudi z izjemno elegantnim dizajnom. Čudovita brezkončna oblika s tankim profilom izkušnjo gledanja popelje na naslednjo raven.

WOW ponudba

Izkoristite enkratno priložnost in izberite vrhunski televizor Samsung 195 cm (77″) S95C OLED 4K HDR Smart TV (2023) ter v času prednaročila pridobite300 € popusta. Hkrati pa si izberite še izjemno darilo. Na voljo je The Freestyle, ki vsebuje prenosni projektor The Freestyle, torbico in ovitek zanj ali zvočnik Soundbar HW-Q990B. Vse informacije o promociji, ki velja od 21. 4. do 14. 5. 2023, najdete na spletni strani Samsung.