VSTOPITE V NAŠ VRT. NAŠ VRT JE SVET.

Aqua Allegoria. Je več kot le kolekcija … Je manifest. Revolucija. Čudovita nadgradnja parfumerije 21. stoletja. Bolj dragocena. Bližje naravi in njenim čudežem. V letu 2022 je Aqua Allegoria vodilna v Guerlainovem trajnostnem inovativnem pristopu do svojih dišav. Kolekcija, ki uteleša predanost hiše, podprta z izjemno oglaševalsko kampanjo, pod katero se je podpisal Yann Arthus-Bertrand. Dišave vsebujejo do 95 % naravnih sestavin. Na voljo je tudi nova steklenička, prenovljena z ekodizajn pristopom.

Nova dišava, nerolia vetiver, živahna in sijoča sadno-lesno-cvetna … Kolekcija Aqua Allegoria je bila prenovljena kot alegorija vrednot hiše lepote in trajnostne inovacije. Danes je bila ta revolucionarna zbirka poustvarjena, da se poistoveti z vrednotami hiše. Praznujte s čudeži narave. Zavarujte jo. Neskončno iskanje lepote skozi vse bolj dragocene in sodobne olfaktivne kreacije, ki nastajajo pod navdihom Guerlainove čebele. Emblem vrednot lepote in ustvarjanja, odkar je leta 1853 pristala na ikonični bee steklenici, je bila čebela vedno navdih za ustvarjanje. Danes kot simbol hiše še naprej navdihuje njihove kreacije in krasi njihove najdragocenejše stekleničke, vključno s stekleničko Aqua Allegoria. Emblem vrednot predanosti, nekoč pionir, vedno pionir, zbirka Aqua Allegoria zdaj pozdravlja dve trajnostni revoluciji. Revolucija formule vsako od njenih dišav zdaj sestavlja do 95 % sestavin naravnega izvora. Dišave so oblikovane izključno z alkoholom iz ekološke pridelave, prvič za znamko Guerlain.

Pri tem lahko govorimo o ekodizajn revoluciji, saj je steklenička Aqua Allegoria, ki jo je zdaj moč znova napolniti, izdelana iz recikliranega stekla in je še bolj razkošna in privlačna. Izdelana v celoti in izključno v Franciji, je nova emblematska steklenica Aqua Allegoria zdaj izdelana iz 15 % recikliranega stekla brez izgube sijaja ali prosojnosti. Predvsem pa je bila prenovljena tako, da traja in se znova napolni kot njen model, Bee Bottle, ki jo je pred 170 leti ustvaril njihov zgodovinski partner Pochet du Courval. Vsak vidik steklenice je bil v celoti preoblikovan, njeni materiali pa premišljeni, da bi zagotovili njeno neomejeno uporabo in omogočili ljubiteljem Guerlaina, da svoj dragoceni parfum napolnijo tolikokrat, kolikor želijo.

S tem v mislih so bili zlati dekorativni elementi optimizirani, da prestanejo test časa. Pršilni del je zdaj možno ročno odviti za ponovno polnjenje z 200 ml polnilom, enostavnim za uporabo in prednostjo sistema brez kapljanja, združljivo s formatoma 75 in 125 ml. Poenostavljena oblika, polnjenja iz prozornega stekla s papirnato nalepko in preprostim belim pokrovčkom, omogoča lažje recikliranje. Uporaba refila zmanjša emisije ogljika za 60 %, hkrati pa zmanjšuje uporabo stekla za 24 % in uporabo plastike za 44 %. Potovanje okoli planeta na krilih Guerlainove čebele. Vsi vrtovi Zemlje, kot jih gledamo od zgoraj. Vizija narave v vsej njeni izjemni lepoti, tako veličastni kot intimni. Potrebovali so več kot samo kampanjo, da bi ta let zaživel, hkrati pa potrdili Guerlainovo predanost planet, s čimer je nastal manifest. In pod njega se je podpisal on, ki je več kot režiser, umetnik, ki je po vsem svetu znan tako po sijaju svojih del kot po varovanju okolja. Yann Arthus-Bertrand. Fotograf. Režiser. Aktivist. Avtor nepozabne Earth from the above/Zemlja iz zraka in ustanovitelj Fundacije GoodPlanet, ki se zavzema za spoštovanje okolja in njegovih prebivalcev. Gre za poklon čudežem našega sveta, ki izražajo vso veličino, razkošje in krhkost narave v mnogoterih slikah. Z novo in veličastno kampanjo, ustvarjeno za kolekcijo Aqua Allegoria, je Yann Arthus-Bertrand ustvaril kinematografsko mojstrovino, ki odraža in uporablja vrednote, ki jih deli s hišo Guerlain. Da bi omejili ogljični odtis te edinstvene produkcije, nekatere slike filma izvirajo iz zelo lepe obstoječe ikonografije Earth from Above.