VSE POTI VODIJO V MÜNCHEN!

Zvezdniška zasedba, ki jo vodijo zmagovalci glavnih tekmovanj Martin Kaymer (GER), Sergio García (ESP) in Louis Oosthuizen (RSA), je že potrdila svojo udeležbo na BMW International Open (od 22. do 26. junija 2022, Golfclub München Eichenried). Letošnji nagradni sklad za najbolj ikonični profesionalni golf dogodek v Nemčiji, ki ga BMW prireja že 33., znaša skupaj dva milijona evrov, s čimer je BMW International Open hkrati tudi najbolj donosen nemški golf turnir.

Poleg Kaymerja, Garcíe in Oosthuizena se lahko oboževalci veselijo tudi igralcev Ryderjevega pokala Bernda Wiesbergerja (AUT) in Rafa Cabrera Bella (ESP), trenutnega “novinca leta DP World Tour” Mattija Schmida (GER) ter še dveh odličnih Nemcev, Maxa Kiefferja in Marcela Sieme.

Zanimivo je še, da bodo imeli profesionalci priložnost z asom na 17. jamici (par 3) osvojiti izjemen avtomobil Hole-in-One. Še preden bo čez nekaj tednov doživel svetovno premiero, je bil namreč novi BMW i7 že uradno potrjen kot nagrada. Prva popolnoma električna luksuzna limuzina na svetu, z dosegom več kot 600 kilometrov, prinaša inovativen užitek v vožnji na ulice, več o tem pa v kratkem.

»Vsi pri BMW smo navdušeni, saj se zdi verjetno, da bomo lahko brez omejitev sprejeli obiskovalce in ljubitelje golfa, pa tudi fantastično skupino igralcev,« pravi Zana Koval, vodja blagovne znamke BMW Deutschland. »Kot organizator bo BMW dvignil vrhunsko izkušnjo obiskovalcev na novo raven. To se odraža v tako izjemnem in inovativnem avtomobilu Hole-in-One, kot je BMW i7.”

Velik pomen trajnosti kaže tudi vozni park za BMW International Open 2022, ki je letos v celoti sestavljen iz elektrificiranih vozil – polnjenih z zeleno elektriko, seveda.

Dnevne vstopnice, sezonske vstopnice in VIP vstopnice za Fairway Club so na voljo v spletni trgovini z vstopnicami (www.bmw-golfsport.com/tickets). Vstop na Pro-Am, v sredo, 22. junija, je brezplačen, obiskovalci pa morajo v prodajalni vstopnic naročiti brezplačno in prilagojeno vstopnico. Zainteresirani lahko informacije o popustih poiščejo tudi v tej isti prodajalni. Vstopnice lahko vrnete do tri dni pred dogodkom – 14 dni v primeru vstopnic Fairway Club – in BMW bo povrnil celotno ceno vstopnice.