VSAK BENTLEY JE POSEBEN, VSAK JE DIH JEMAJOČ…

… obstajajo pa modeli, ki te pojme popeljejo še nivo višje. In ravno v počastitev prihoda enega od takšnih, nove Bentayge EWB, je zdaj na voljo ekskluzivna izdaja First Edition.

First Edition ponuja eleganten in brezčasen dizajn, ki se osredotoča na maksimalno udobje in dobro počutje. Ta posebej prilagojena specifikacija vključuje edinstvena 22-palčna kolesa z desetimi kraki in svetle spodnje rešetke odbijača. Druge dodatne funkcije, ki so del standardne opreme, vključujejo edinstvene prešite sedeže, razpoloženjsko osvetlitev, ogrevan volan in izboljšane pripomočke za pomoč vozniku. Pozornost do detajlov je jasna, od oznake, ki označuje avto, do z dragulji okrašenih pokrovčkov na odprtinah za gorivo in olje.

Osvetljeni pragovi sprejmejo goste v kabino, električna zadnja vrata pa se zaprejo s pritiskom na gumb. Izjemno prostorna notranjost ima nov, podolgovat vzorec prešitja in perforacije, ki poudarja razširjen prostor. Z osvetlitvijo Bentley Diamond Illumination, ki je standardna za prvo izdajo, LED-luči v 30 barvah, ki jih nadzira uporabnik, svetijo skozi drobne perforacije v ročno izdelanem prešitem usnju za neverjeten vizualni učinek. Celotna kabina torej ponuja čutno izkušnjo, od preprog, ki krasijo tla, do kontrastnih šivov, ki usnju dodajo vizualno definicijo. »Prva izdaja« pa ne vključuje samo vrhunskih funkcij, kot so Bentley Diamond Illumination in LED-pozdravne luči, ampak tudi Naim for Bentley – najboljši avtomobilski zvočni sistem na svetu s 1720 W moči v 20 zvočnikih. Izbirni sistem Bentley Rear Entertainment medtem potnikom na zadnjih sedežih omogoča pretakanje vsebin iz svojih mobilnih naprav na 10,1-palčne zaslone na hrbtni strani prednjih sedežev. Kljub visokim specifikacijam prve izdaje pa lahko kupci še vedno izbirajo med neverjetno obsežnim seznamom dodatnih možnosti. Poleg standardne palete 16 zunanjih zaključkov se lahko kupci odločijo tudi za barvo iz razširjenega nabora barv, ki veča skupno izbiro na 60+ barv.

Bentleyjeva celotna barvna paleta vključuje dvobarvne razdelitve, medtem ko kontrastni šivi, robovi in ​​ročni križni šivi vnašajo dodatne podrobnosti v notranjost, ki je vodilna v svojem razredu. Na voljo je tudi celotna paleta furnirjev, vključno z lesom v visokem sijaju. Možnosti z odprtimi porami, kot so Crown Cut Walnut, Dark Burr Walnut in Koa, dodajajo trajnosten in sodoben pristop, za konec pa tehnični zaključki vključujejo ogljikova vlakna, biserno blago Piano Linen znamke Mulliner ali temno obarvani diamantno brušeni aluminij.