VRHUNSKO DOŽIVETJE VALMONT V OBJEMU ALP ALI MORJA

Ne glede na to, ali vaša ideja sproščujočega bivanja vključuje smučanje ali jadranje, je znamka Valmont poskrbela za vaše želje in potrebe. Po sodelovanju s gostoljubnimi znamkami, kot je Plaza Athenée, pri ustvarjanju njihovih hotelskih zdravilišč, švicarska blagovna znamka odpira štiri namestitvene kapacitete: v Verbierju v Švici, Hidri v Grčiji, v Benetkah in v Barceloni.

Prve tri od štirih enot so poimenovane po otrocih lastnikov znamke, Sophie in Didierja Guillona. “Les Résidences Valmont so bili ustvarjeni za izmenjavo čustev in vključevanje kulture gostoljubja v čarobni svet Valmonta,” pravi Didier Guillon, soustanovitelj in kreativni direktor Valmonta. Po odprtju Valmont ohranja izjemno ekskluzivnost nastanitev, saj je bilo bivanje zaenkrat ponujeno le najbolj zvestim in vplivnim strankam in partnerjem znamke.

Smučarska brunarica v Verbierju v Švici ponuja čudovit razgled na švicarske Alpe v očarljivem gostoljubnem slogu, okrašenem z afriškimi elementi in opremo, Vila Valentine na otoku Hidra v Grčiji pa naj bi se osredotočila na Valmontovo razstavno serijo v obmorski pokrajini. Naslednja nastanitev, Résidence Bonvicini, ki se nahaja v osrčju Benetk, blizu mostu Rialto, je oplemenitena s starinskim pohištvom, umetniškimi predmeti in stvarmi, ki so jih lastniki zbrali na svojih potovanjih, da bi napolnili ta dom iz 16. stoletja. Za konec je tu še Casa Maxence v Barceloni, ki je s sodobnim pridihom naklonjena katalonski kulturi.

Poleg neverjetne zasnove rezidenc in izjemnih bližnjih pokrajin so nastanitve opremljene tudi z Valmontovo zbirko luksuznih izdelkov in storitev. Goste spodbujajo, da izkoristijo paket “sur-mesure”, ki ponuja sprostitev s ponudbo podpisnih spa storitev znamke. Če torej načrtujete naslednji poletni pobeg in ste redna stranka znamke…

Več pa kmalu…