VRHUNSKI AVTOSALON V CENTRU LJUBLJANE

Nemški avtomobilski gigant Porsche je po novem prisoten tudi v samem centru slovenskega glavnega mesta. Salon je svoje mesto pod soncem dobil v okviru projekta “Porsche Now”, svoja vrata pa bo pustil odprta šest mesecev.

V salonu se bodo lahko obiskovalci spoznali s ponudbo vozil in novimi tehnologijami, predstavljeni pa bodo tudi različni modeli, od Taycana, 911 ali Macana. V posebnem kotičku namenjenem konfiguraciji bodo lahko bodoči kupci s pomočjo strokovnjakov sestavili svoj idealni avtomobil in se pri tem kaj novega naučili o novih tehnologijah, ki vedno bolj pogosto najdejo svoje mesto v svetu avtomobilov.

Čas si boste lahko krajšali tudi s številnimi tematsko obarvanimi dogodki, ki bodo seveda povezani z določenimi karakteristikami vozil, od »open top« dogodka s Porschejevimi kabrioleti, predstavitvijo električnih avtomobilov, križancev ter do tako imenovanih »heritage« dogodkov. 

Samih testnih voženj na lokaciji ne ponujajo. Testne vožnje pa so na voljo v njihovem prodajnem salonu na Bravničarjevi ulici.