VRHUNEC PRILAGAJANJA PO MERI

Vsaka avtomobilska mojstrovina Rolls-Royce je platno za ustvarjalnost, ki v izkušenih mojstrih svojega posla oživi neprimerljivo sposobnost prilagajnja po meri. V duhu Bespoke tako Abu Dhabi Motors pozdravlja Rolls-Royce Phantom “Iridescent Opulence”, šolski primer in dokaz obstoja Rolls-Royce Bespoke.

»Galerija v Rolls-Royce Phantomu je edinstven prostor, ki nudi popoln oder za predstavitev umetniških del. Iridescent Opulence Nature Squared je čudovit primer tega, kaj je mogoče naročiti in kasneje doseči v tem prostoru. Z veseljem sem tukaj, v Abu Dabiju z našimi partnerji Abu Dhabi Motors, predstavil Phantom z galerijo Iridescent Opulence,« je dejal César Habib, regionalni direktor Rolls-Royce Motor Cars za Bližnji vzhod in Afriko.

“Spektakularna vozila po naročilu in zbirateljski avtomobili potrjujejo status znamke Rolls-Royce v vlogi najpomembnejšega proizvajalca luksuznih vozil na svetu in ker je Abu Dhabi eden najmočnejših trgov za Bespoke Rolls-Royce modele v regiji, smo izjemno veseli, da smo to mojstrovino razkrili ravno z Abu Dhabi Motors, ” je dodal Tarek Moataz, vodja blagovne znamke pri Rolls-Royce Motor Cars Abu Dhabi Motors.