VNESITE BARVO V SVOJO IGRO Z ADIDAS SAMBA!

Samba – brezčasna klasika, ki je bila prvotno ustvarjena, da bi nogometašem omogočila trening na trdih podlagah in v ledenih razmerah – se je vrnila na igrišča.

Ker se tradicionalna sezona golfa počasi bliža koncu, so želeli pri adidasu vsem golfistom ponuditi poseben čevelj, ki bo ohranjal pozitivno energijo skozi celo leto. Rezultat? Omejena izdaja superg Samba Golf v ne eni, ampak štirih živahnih pastelnih barvah: halo blue, clear pink, pulse yellow in crystal white. Poleg znanih odtenkov poletnih sončnih vzhodov in zahodov čevelj sestavlja tudi vložek z grafiko, ki preliva vse barve in pomaga poustvariti trenutke v dnevu, ko golfisti začnejo svoje kroge ali lovijo še zadnjo jamico. Omejena izdaja Samba Golf sicer ostaja zvesta franšizi, zaradi česar ohranja ikonično silhueto nespremenjeno, medtem ko vključuje nove funkcije, ki bodo igralcem golfa pomagale doseči najboljše rezultate. Vodoodporen zgornji del tega čevlja je narejen iz visokozmogljivih recikliranih materialov in dodatno ponuja še mehak material iz mikrosemiša za dodatno vzdržljivost. Adidasovi mojstri so v sestavo vključili tudi dodatno EVA blaženje v vmesnem podplatu, s čimer so golfistom zagotovili več podpore in udobja. Zunanji podplat brez konic Adiwear se dobro obnese na igrišču in zunaj njega ter posnema ikoničen dizajn Samba s priseski v sprednjem delu stopala, ki zdaj vključuje elemente oprijema, specifične za golf.

»Ker se leto preveša v jesen, smo želeli navdihniti igralce golfa, da ostanejo polni energije na igrišču,« je povedal Masun Denison, globalni direktor obutve pri adidas Golf. »Samba, poimenovana po ikoničnem brazilskem plesu in eni najstarejših franšiz obutve znamke, je bila popoln model za projekt. Svetle barve so zabavne in ljudem omogočajo, da pokažejo tudi svojo osebnost.«

Nova omejena serija Samba Golf je na voljo na adidas.com, v aplikaciji adidas in pri izbranih maloprodajnih partnerjih po vsem svetu.