VKLJUČUJOČI LACOSTE, KULTURA IN UMETNOST

Za sezono pomlad / poletje 2021 je Lacoste lansiral kampanjo, ki predstavlja praznovanje raznolikosti kultur v ustvarjalnem svetu. Blagovna znamka ni izbrala enega, ampak sedem ustvarjalnih svetovnih ambasadorjev, od ameriškega hip-hop izvajalca A$AP Nast do v Berlinu živečega južnokorejskega DJ-a Peggyja Goua. Med ostalimi, ki bodo nastopili v kampanji, so Evan Mock, Sonny Hall, Louise Bourgoin, Mélanie Thierry in Salif Gueye.

Vsakega ambasadorja je v domačih mestih in njihovih ožjih krogih, vključno z družino in prijatelji, posnela kreativna ekipa, ki so jo izbrali ambasadorji sami. Slednji so nato predstavili svojo poosebitev logotipa krokodila, pri čimer so pod drobnogled vzeli klasično polo majico Lacoste. Simbolični krokodil je potoval med Parizom, New Yorkom, Berlinom, Los Angelesom in Londonom s sedmimi fotografi, ki so na kup nabrali več zanimivih interpretacij emblema, ne glede na različna stališča pa skupni imenovalec krokodila še naprej poudarja dediščino znamke, ki se počasi seli v moderno dobo.

V LA lahko oboževalci spremljajo A$AP Nasta s prijatelji DJAVANom in Coryjem, medtem ko je v Berlinu delo Peggy Gou ovekovečeno z mojstrovinam fotografa Vitalija Gelwicha. V New Yorku je igralec, drsalec in model Evan Mock na snemanje s Stefom Mitchellom pripeljal brata in sestro, medtem ko Sonnyja Halla in njegove spremljevalce opazimo na ulicah Londona. Francoski igralki Mélanie Thierry in Louise Bourgoin sta se prepustili svojim najdražjim, Salif Gueye pa pleše skozi francosko prestolnico s tremi svojimi plesalci.

Več informacij in nakup: KLIK.