VIZIONARSKI DUH ITALIJANSKEGA GENIJA

S kampanjo Bvlgari Icon 2024 italijanska draguljarska hiša nadaljuje svoje nenehno prizadevanje za inovativen pristop, ki uteleša izraz italijanskega genija, strokovno znanje, globoko zakoreninjeno v njihovi dediščini, ki presega utečene poti in išče nove neskončne poti za izražanje ustvarjalnosti. Drzna vizija, ki se je spremenila v ikonične stvaritve.

Nova kampanja Bvlgari Icon je dinamična, a preprosta in v podobe, kadre, poteze in vtise ujema estetsko moč B.zero1, prenaša naboj energije in navdihuje samozavest. Novo kampanjo je režirala Cara Stricker, fotografiral pa jo je britanski modni fotograf David Sims. V novi kampanji nastopata ambasadorki znamke Bvlgari, Zendaya in Lisa, ki se podajata na pot do lastne vizije, pri čemer se njuna odločnost združuje z energijo značilnih kreacij, ki jih nosita. Nekaj, a zelo pomembnih elementov oživlja sugestivno prizorišče avantgardna spirala B.zero1, ki opredeljuje nezamenljiv arhitekturni pridih prstana in se vrača v obliki osupljivega tunela ter dinamične kinematografije s krožnimi in tekočimi gibi kamere, nato pa še udarni minimalizem, ki je prikimavanje močnim, čistim in geometričnim linijam oblikovanja kolekcije B.zero1. V tem futurističnem vesolju, ki presega prostor in čas, Lisa in Zendaya na novo določita svoje meje, izkusita nova ozemlja in oblikujeta svojo edinstveno vizijo s temi ikonami znamke Bvlgari. Nova kampanja bo na voljo po vsem svetu kot globalno praznovanje brezčasne ikoničnosti kolekcije.

Od svojega prvenca leta 1999 je B.zero1 simbol Bvlgarijeve pionirske vizije, ki v svet nakita uvaja mešanico dediščine in inovacij brez primere. Ta nakit se je rodil kot prstan, ki je drzno združil industrijsko tehniko, in sicer tubogas, z rimskim napisom, značilnim za Bulgarijev logotip, in svoj svetovni uspeh dolguje genialni zamisli, da bi iz dveh zelo različnih ustvarjalnih navdihov ustvaril popolnoma novo slogovno kodo. Kot draguljarski izraz italijanskega genija, ki ga Bvlgari uteleša na svoji vizionarski poti, je B.zero1 v več kot petindvajsetih letih inovativnega eksperimentiranja ponudil neskončno območje za ustvarjalno raziskovanje in postal platforma nenehnega preboja za sam Bvlgari. B.zero1 je pozdravil nešteto ponovitev svoje zasnove, od variacij obsega in debeline z uvedbo prstanov z enim do štirimi obročki do vključitve nekonvencionalnih in najsodobnejših materialov, kot je keramika, ali dodatka Rock twist s kovinskimi čepki na spirali – linija je pokazala, kako daleč jo lahko pripelje njeno prizadevanje za inovacije.

Osredotočene na prvotno vizijo, ki je B.zero1 dvignila na status ikone, novosti 2024 izhajajo iz ključnih estetskih elementov kolekcije in uvajajo nove interpretacije klasičnega oblikovanja prstanov. Bleščeč in preprosto ikoničen novi prstan B.zero1 sije s prefinjeno vstavitvijo diamantov v tehniki pavé, kjer je v val postavljen znotraj robov prstana in zaobjema simbolično spiralo s tremi obročki. Na voljo v 18 kt rožnatem, rumenem in belem zlatu, ta slog B.zero1 pa posodablja privlačnost brezčasne klasike z dragocenim in sijočim dotikom. Dvodelni prstani v 18 kt rožnatem ali belem zlatu, ki vnašajo neustrašno obliko z izvrstnim sijajem, se ponašajo s privlačno obliko, v celoti prekrito z več velikostnimi pavé diamantov. Te novosti se pridružujejo kolekciji in ponujajo vsakomur izbiro, ki ustreza njegovemu lastnemu slogu, ter so tanjše interpretacije klasik vseh časovB.zero1. Dve ujemajoči se zapestnici bosta predstavljeni še letos, junija, in tako še dodatno obogatili kolekcijo. Novi prstani B.zero1 iz 18 kt belega zlata, ki so impresivna manifestacija dragocenosti, spremenijo ikonično obliko prstana v polni diamantni ažurasti motiv, ki zagotavlja popoln sijaj. Ta kreacija dopolnjuje paruro, ki že vključuje ogrlico iz 18 kt belega zlata in diamantov, bleščečo iteracijo B.zero1, ki prinaša sijaj vedno eklektičnega duha italijanske draguljarske ikone. Za tiste, ki se vedno osredotočajo na bistvene stvari, je prstan B.zero1 iz 18 kt rožnatega zlata z logotipom Bvlgari in enim diamantom vsestranski in eleganten, primeren za vsakršno priložnost.