VIDEZ, NAVDIHNJEN Z ODTENKI LEGENDARNE DIŠAVE

Za praznično kolekcijo ličil 2021 so v Studiu za kreacijo ličil pri znamki Chanel črpali navdih iz znamenite parfumske stekleničke N°5 in sto let njene slave.

Zlati odsevi dišave so bili pretvorjeni v kreacije ličil za oči in obraz, medtem ko so ustnice in nohti odeti v rdečo, barvo življenja. Nove ekskluzivne kreacije so na voljo le omejen čas. V jedru nove kolekcije se nahaja reinterpretacija palete senčil za veke Les 4 Ombres v duhu in estetiki N°5, izraženima s satenasto jantarnim odtenkom oziroma v biserovinasto slonokoščeni barvi, ki spominja na N°5 L’eau. Vsak od štirih odtenkov se lahko predstavi samostojno ali pa pripomore k ustvarjanju odtenkov skupaj z drugimi. Motiv N°5 se pojavlja na vsakem odtenku in zato je ta kreacija kot nalašč za zbiratelje. Prvič se dva ekskluzivna odtenka tekočega senčila za veke Ombre Première Laque Glitter predstavljata z bleščicami. Z njimi boste ustvarili visoko intenzivni, sijoči videz na očeh. Nadenite si tudi rdečilo in krenite v napad. Rouge Allure N°5 je na voljo v petih odtenkih, med katerimi sta dva nova barvna predloga, Emblématique in Légendaire.

Emblematično rdečilo Chanel se nahaja v ekskluzivni embalaži z reliefno odtisnjenim zlatim številom 5. Rouge Allure N°5 tako lahko opazimo v izvedbi 147 Emblématique, ki je mogočna in sijoča rdeča, 157 Légendaire rjavo granatni, 176 Indépendante ognjeno rdeči, 99 Pirate modro tonirano rdeči, 191 Rouge Brûlant intenzivni in toplo oranžno rdeči. Kaj pa sijoča polt? Svetlobo odsevajoči pigmenti osvetljevalca Fluide Enlumineur poudarijo polt, njegova lahkotna tekstura pa se s kožo spoji in zagotavlja dolgotrajno udobje. Podarite koži rahlo svetlikajoči se lesk z novim odtenkom osvetljevalca Or Ivoire. Kot del kolekcije je na voljo tudi Baume Essentiel v novem odtenku Or Beige shade, ki se nanaša na izpostavljenih predelih obraza. Glede na to, kako ga nanesemo, je primeren tako za prefinjen kot za naravni dnevni videz. Prenosna in enostavno oblikovana embalaža je enostavno na voljo za popravke kadarkoli čez dan. Kaj pa lesk na konicah vaših prstov? Le Vernis by Chanel v barvi Rouge Intemporel, ekskluzivna globoka rdeča, v popolnosti dopolnjuje letošnjo praznično kolekcijo ličil 2021 znamke Chanel.

Želimo vam izjemno praznovanje in praznično ličenje!