VESSEL JE NADGRADIL SILA PRILJUBLJENO LINIJO

VESSEL, ki je prevzel najboljše lastnosti svoje rekorderske, najbolje prodajane stoječe torbe Player III, z navdušenjem predstavlja nadaljevanje linije, izvedbi Player IV in Player IV Pro.

Player IV izrazito izpopolnjuje najboljše lastnosti modela Player III in ga potiska v naslednjo generacijo. Player IV in Player IV Pro bosta vključevala tehnologije, ki so standardne za stoječe torbe VESSEL in poznane igralcem, ki prisegajo na to znamko. V tej luči visoke pritrdilne točke za trak, ki zagotavljajo ravnotežje, sistem brez zakovic, ki preprečuje praske in patentiran trak Equilibrium 2.0 z 8-točkovnim vrtljivim sistemom ostajajo sestavni del novih dodatkov k seriji Player. Player IV hkrati ponuja novo podlago s spodnjim razdelilcem palic, odpornim proti zatikanju, ki preprečuje, da bi se ročaji palice zataknili, ko so noge torbe raztegnjene. Zaradi novega, večjega žepa s hladilno podlogo in izboljšanih magnetnih rokavov za pijačo je Player IV tudi igralcu bolj prijazna nadgradnja Playerja III.

Player IV je VIP strankam na voljo od 23. marca 2023, širši javnosti pa od 24. marca 2023, kot tudi Player IV Pro, ki je že na voljo za prednaročilo.