VESELEGA ABRAHAMA, TUDORJEVI KRONOGRAFI!

Tudor je v čast praznovanja izdaje prvega kronografa znamke, predstavljenega leta 1971, lansiral nov par kronografov Black Bay, tako v konfiguracijah Panda kot Reverse Panda. Prenovljeni modeli nadomeščajo model Black Bay Chrono iz leta 2017, kar pomeni, da je bila življenska doba tega modela iz nerjavečega jekla kratka a sladka.

Modeli 2021 ponujajo preoblikovano in predvsem tanjše 41-milimetrski ohišje, vodoodporno do 200 m, s pritrjenim okvirjem iz nerjavečega jekla in mat črnim eloksiranim aluminijastim vložkom, vgraviranim s tahimetrsko skalo. Na voljo sta črna ali opalna številčnica s kontrastnimi pomožnimi številčnicami.

V notranjosti časomera se skriva gibanje Tudor 4Hz Caliber MT5813, različica gibanja z vrstnim kolesom Breitling B01, ki je v delavnice Tudor vstopil kot del menjalne pogodbe med obema znamkama. Le ta je bil kasneje predelan, ena glavnih lastnosti oziroma posebnosti pa je silikonsko ravnotežno kolo. Izpopolnjeno gibanje ponuja 70-urno rezervo moči in certifikat COSC z natančnostjo -2/+ 4 sekunde na dan.

Časomera sta na voljo s črnim jermenom iz tkanine Jacquard, zapestnico iz nerjavečega jekla in črnim usnjenim trakom v videzu 70. let prejšnjega stoletja.